Prezentacja klubowicza

Konto zostało usunięte

Formularz kontaktowy

Komentarze (10)

haunted

Drogi Zenku, póki co to Ty masz problemy jeśli chodzi o czytanie ze zrozumieniem - bo nie napisałam że to jakaś plota, tylko sam artykuł nie zawierając konkretów-jest plotą, a to różnica, prawda? A jakie konkrety, ot chocby takie, czy np. przetarg który był wygrany przez NOWĄ firmę (panie Obserwatorze) zawierał także "opiekę" nad tym rondem, czy też nie, bo zdaje sie, że to jest nowe rondo, a w czasie przetargu śmiem domniemywać, że jeszcze nie istniało....hmmm. Tym bardziej że pozostałe ronda, plac JPII i miejskie rabaty są przepiękne i zadbane jak NIGDY DOTĄD. Widzę że pan Obserwator ma dłuuuugie macki i nadal podkłada prosiaczki....A mądre przysłowie pszczół mówi: kto pod kim dołki..... Pozdrawiam...

zobacz komentowany news »

haunted

Dokładnie. A pan redaktor niech podwinie nogawki i zasuwa w teren posprawdzać doniesienia internautów oraz okolicznosci z tym związane - czyli: kto i za co odpowiada. Bo póki co, ten artykuł jest niczym więcej jak pustą plotą bez konkretów. Dzieci lepiej potrafią przygotować artykuł pod względem merytorycznym w gazetce szkolnej. Wstyd.

haunted

Bo widzieli tą "zagranicę" na własne oczy i wiedzą, że nie ma czym się oburzać :). Pozdrawiam serdecznie :)

haunted

I jeszcze jedno-masz rację- nic ci nie mam zamiaru robić- próbowałam tylko oblec się w twoja skórę na chwilę i zobaczyć jak to jest gnoić ludzi...ale nie, nie da rady. Trzeba byc takim czymś jak ty, zeby miec w ogóle czelność tak postępować. Paranoik to ty- wszędzie kombinatorów widzisz - spójrz na siebie, kim ty jesteś? Nie znasz ludzi, a tylko masz przypuszczenia, ale to dla ciebie nie przeszkoda, ze to tylko twoje widzimisię- to wystarczy by podpierdzielać innych. Aż strach się bać, jak sie pomyśli kim byłeś i jak podpierdzielałeś ludzi za komuny....Koniec i kropka. Szkoda pieknego dnia na pisanine z tobą.

haunted

No proszę, to teraz ja jestem też kombinator? No cóż- powoli wpadasz w chaotyczne reakcje :) no dawaj dalej - ja się już dawno poznałam na tobie-niech inni też zobaczą- stary komuchu/komucho. Minęło ponad 20lat, a ty betonie dalej żyjesz tamtymi czasami. (przynajmniej już nie przeskakujesz z jednego nicka na drugi haha).

haunted

Zostaw już tego kota cudaku, bo go zamęczysz tym odwracaniem. Polska katolicka...niedobrze mi się już robi jak ktoś ciągle wszystko podciąga pod kosciół, katolicyzm, księży....no obsession. Po prostu obsession. To tyle, bo reszty tej pisaniny nie ma co komentować. Jeśli nie wiesz co zrobiłeś/aś, to może jednak będzie Ci trzeba to uświadomić.

haunted

Wiesz co Gall-Gaba-919 - najśmieszniejsze jest to, że z nas dwóch to ja wiem o czym mówię w tym temacie. Ty pierdzielisz tu takie bzdury, że głowa boli. A kot w twoich jadowitych rączynach to by już dawno zdechł, z tego wywracania go ogonem tył najsamprzód :D:D:D. Ja w tym momencie kończę, bo ten temat jest jak prezent dla mnie- przejechałaś się na nim popisowo, demaskujac swoje dotychczasowe elaboraty w prosty i czytelny nawet dla laika sposób. Wodolejstwo na niebywałą skalę. A co do meritum całego tematu- tą panią którą oczerniłaś-znam osobiście-porządna kobieta, która zmaga sie z tym zajedwabistym życiem jak wielu z nas. Dlatego mam taką ochotę pogonić Ci kota za tą Twoją podłość wynikającą z głupoty i nieznajomości tematyki podatkowej , że masakra. Na dzien dzisiejszy jesteś druga na mojej liście spośród ludzi podłych i nikczemnych. Zastanawiam się jeszcze, czy warto cię w ogóle trącać. Ale tak czy tak to wróóóóóci do ciebie samo, prędzej czy później. Na razie top się sama w tym swoim jadzie.

haunted

Boże widzisz i nie grzmisz. Powiedz Gall vel Gaba vel 919 - jak można takie bzdury wypisywać? : " (...)czy wciskanie kitu klientowi „ na ryczałcie nie obowiązują paragony”, to już skrajne tupeciarstwo i musi budzić zdecydowany sprzeciw. (...) " - Kasy rejestrujące obowiązują pow. progu 40.000zł - tak jak pisze zbulwersowany. Poniżej tego progu, przy ryczałcie - rachunek (nie paragon...) jest wydawany na żądanie klienta. Paragon to jest co innego niż rachunek. Różnica taka, ze na rachunku wpisujesz dane kupującego. I powtarzam , poniżej w/wym. progu posiadanie kasy jest nieobowiązkowe, a dowód sprzedaży-czyli rachunek -wystawia się na żądanie klienta. Takie jest koleżanko/kolego prawo i chocby cie krew zalała z tej goryczy , to prawa nie zmienisz. I tak na przyszłosć, jak juz kiedyś wspominałam, dużo nie znaczy mądrze - i właśnie osobiście to udowodniłeś/aś.
Jak nie chce ci sie przeczytać ustawy, to może to:
http://ksiegowosc.infor.pl/poradniki/307,1668,Ryczalt-od-przychodow-ewidencjonowanych.html

haunted

Hahaha :) Brawo Ziumok :D Twój pomysł zyskał jak widać niezłe poparcie :) Czekamy w takim razie na zrealizowanie drugiej części pomysłu Ziumoka :)

haunted

"Radny Kazimierz Urbański zastanawia się czy przekazywanie materiałów w wersji elektronicznej nie wymaga zakupu dla radnych notebooków lub tabletów wraz z oprogramowaniem i opłacaniem abonamentu za Internet " - niech drażnią ludzi dalej.....

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Nikka

Bytomki
w klubie od: 2025.03.25

Medispaw

Czechowice-Dziedzice