Data: 04.06.2013; 04:14 Dzięki wsparciu komisji d/s sportu, przy wielkim zaangażowaniu burmistrza, radnych, sponsorów i całej rzeszy "działaczy", nasza "reprezentacja piłkarska" zrobiła prawdziwą furorę w swojej klasie rozgrywkowej. Świetna atmosfera, spokój w drużynie pozwoliła zdobyć całe 2 (słownie:dwa!) punkty w całym sezonie. I raczej nie będzie więcej...
|
Data: 04.06.2013; 08:34 Najlepiej to wypieprzyć ten cały rks i pieniądze z niego przeznaczyć na coś co ma sens w naszym mieście czyli Judo,Siatkówka,Kajakarze a nawet jakby chcieli to pewnie w koszykówke i tak by dalej zaszli niż kopacze |
Data: 04.06.2013; 15:00 A ja myślałem że to sportowcy są, ale z tego co mówisz wszystko dzięki tym co (znowu) zapłacili
|
Data: 04.06.2013; 18:18 A ty geminiduo nie żegnałeś się przypadkiem obrażony już kilka razy z tym forum? Przecież nie pasuje ci ten bajzel. Zbluzgałeś tutaj trochę ludzi i teraz kolegów do dyskusji szukasz? To nawet twój przyjaciel na literkę J.trzyma fason a ty cały czas tutaj. Nie samym kopaniem piłki człowiek żyje. Na boisku są organizowane dni Czechowic i jak się nie chce grać to niech tak zostanie.Mogą jeszcze targ zrobić, to po pietruszkę będę jeździł. |
Data: 06.06.2013; 10:47 Najlepiej krytykować a od siebie nic.Wez ,że człowieku skontaktuj się klubem z ludzmi którzy są w Zarządzie,wpadnij do klubu i zapytaj a nie pisz idiotyzmów jeżeli jak czytam masz zerową wiedzę na temat sytuacji.Następny kozak w necie piz.a w świecie. |
Data: 06.06.2013; 12:57 Ooo teraz to przegłeś człowieku! Teraz to jestem zdania, żeby boisko zaorac i zalać gnojówką. |
Data: 06.06.2013; 17:10 Nazywanie polskich piłkarzy sportowcami jest obraźliwe dla sportowców w innych dyscyplinach.
|
Data: 06.06.2013; 18:36 Demolant-Tobie to chyba mózg zdemolowało.Masz chociaż troszeczkę wiedzy o tym,że na tym boisku,które proponujesz zalać gnojówką,trenuje ponad 100 dzieciaków i młodzieży w UMKS"Trójka"?I to bez wzgledu na pogodę i warunki atmosferyczne.Rusz du.ę sprzed klawiatury i zobacz na własne oczęta.Ja wiem,że niektórych myślenie boli... |
Data: 06.06.2013; 19:23 Toś mnie tera pojechał pisiurku ale jakoś mnie to nie rucha. |