Data: 23.11.2012; 19:55 Czy jest w czechowicach jakieś miejsce gdzie można spokojnie pobiegać? Chodzi mi o konkretne trasy specjalnie dla tego sportu. Wiem że biegać można wszędzie ale trudne to jak się mieszka w centrum. Fajna by była jakaś trasa przez lub wokół czechowic dla biegających. Co o tym myślicie? I do zainteresowanych tym sportem - gdzie Wy biegacie?? |
Data: 23.11.2012; 20:10 W lecie to biegają po przez GORNE trasą rajdu ROWEROWEGO
|
Data: 25.11.2012; 11:52 Spokojne miejsce? Idź na stadion/boisko szkolne z bieżnią (ja sporadycznie chodzę, jak muszę, do SP2). Jak nie muszę, to nie biegam tam, bo mnie osobiście kręcenie się w kółko przyprawia o mdłości ;-). Czechowice to nie metropolia i wybiegając 2 km od centrum jesteś już za miastem :-). Możliwości masz mnóstwo, w zależności od dystansu jaki biegasz. „Fajna trasa” to pojęcie względne, osobiście jak nie muszę, to po mieście nie gonię. Do miasta przenoszę się jak napada dużo śniegu i boczne drogi są niepoodgarniane.
|
Data: 26.11.2012; 08:05 Po górnych czasami biegam jak mam dłuższe wybiegania (ale i tak głównie biegam Potoczną, Mazańcowicką). Zauważ, że do Górnych z centrum jest spory kawałek, jak ktoś nie biega przynajmniej 10km w jednym kawałku, to zanim tam doczłapie, to zaraz musi wracać ;-). |
Data: 26.11.2012; 09:46 Nad zaporą jest fajna trasa do biegania. Polecam aplikację endomondo na android, która ma zaznaczone parę fajnych tras do biegania w Czechowicach. |
Data: 29.11.2012; 14:34 mi najbardziej pasują trasy po goczałkowicach, po lesie i do jeziora goczałkowickiego, o kazdej porze roku jest pieknie :-) |