Data: 02.10.2012; 19:23 Mecz z Góralem! To zdanie powinno motywować każdego fanatyka! Jedno z najciekawszych spotkań w tej zapomnianej przez Boga lidze! Nie może WAS na nim zabraknąć! Przekazywać znajomym, informować się nawzajem! Fanpage ma ponad 400 fanów jeśli choć część udostępni wydarzenie, nakręci znajomych to na pewno będzie dobrze! WALCOWNIA to nie moda na facebooku, TO STYL ŻYCIA!
|
Treść wiadomości USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA forum, dn. 04-10-2012 godz. 15:57 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie forum: §4 |
Data: 02.10.2012; 21:03 A ja nienawidzę bezczelnych, wulgarnych i mało inteligentnych kobiet. Nie interesuje cię to się nie wypowiadaj. Z Bogiem.
|
Treść wiadomości USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA forum, dn. 04-10-2012 godz. 15:57 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie forum: §4 |
Data: 03.10.2012; 09:28 Właśnie dlatego, że zależy mi na tym klubie, nie będę uczestnictwem wspierał kibolskiego gówniarstwa i chorej, polskiej piłki. |
Data: 03.10.2012; 09:48 Rozumie że musisz nabijać kolejne posty i udzielać się w każdym temacie ale skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie odzywaj i odejdź czasem od komputera, pooddychaj świeżym powietrzem bo ewidentnie ci tego brakuje.
|
Data: 03.10.2012; 12:45 Dobre 10 lat temu albo i więcej byłem przez kilka lat spikerem na RKS, to za czasów prezesury Adamca. Nie brałem za to żadnej kasy, ot tak dla zabawy. Warunki spikerki były spartańskie, na plecach nosiło się kolumny, konsolę. W końcu jednak postawiono porządną spikerkę. Byłem w niej jeden tylko raz. Następnego razu przyszedł sobie do spikerki pan M.P. a mi kazano spadać. Zero podziękowania, bez klasy, po chamsku.
|
Data: 04.10.2012; 15:41 jolka jolka a ty prace przy dwupasie zakończyłaś??
|
Data: 04.10.2012; 16:10 Wszystko ok ale może mobilizacje robić na każdy mecz? a nie na 1 w sezonie... |
Data: 04.10.2012; 17:01 nikt123 masz rację ale od czegoś trzeba zacząć tak? A takie mecze jak sobotni mogą być doskonałą szansą żeby coś w tym mieście ruszyło :)
|
Data: 04.10.2012; 17:30 maciekRKS dobrze że jest internet bo bym nie wiedział że jest mecz :( jest w Cz-Dz perę słupów ogłoszeniowych ale nie widziałem żadnego plakatu informującego że jest mecz ! |
Data: 04.10.2012; 19:33 Z tego co wiem i obserwuje to jest typowa napinka jak przed meczem z Jastrzębiem a efekt był taki ,że było kilkanaście osób z tych co teraz nawołują do udziału i jestem niemalże pewny ,że będzie podobnie,A wspierać swój jak piszecie ukochany klub powinniście na każdym meczu chocby z tego powodu,że więcej kibiców to więcej kasy,której jak słyszę dramatycznie brakuje a może tak zrobilibyście zrzutkę po parę złotych na funkcjonowanie klubu i tym dalibyście sygnał,że faktycznie wam zależy na RKS-ie a tak na nastepnym meczu będzie znów z 50 sztuk starszych panów a Wy dalej będziecie napinać się na internecie i deklarować dozgonną miłość do klubu.Czyny Panowie a nie słowa!!! |
Data: 04.10.2012; 20:39 keri owszem brakuje plakatów na mieście ale powinny się jeszcze jakieś pojawić. Poza tym nauczeni wcześniejszymi latami wiemy że plakaty które wieszaliśmy wytrzymywały max. kilka godzin po czym rzetelni mieszkańcy bądź nieustraszeni strażnicy miejscy je zrywali...
|
Data: 05.10.2012; 12:03 Sami znawcy marketingu sportowego.Myślę,że Zarząd klubu chętnie skorzysta z pomysłów Maćka.Niestety nie będę mógł być jutro na meczu ale nie spodziewam się zorganizowanego dopingu ze strony fanów gospodarzy.A co poprzedniej wypowiedzi to jakoś nie pamiętam dopingu 50 kibiców RKS-u na meczu z sierpnia z Jastrzębiem i teraz będzie pewnie podobnie-słychać będzie Górala z zza płotu. |
Data: 05.10.2012; 12:25 Boże mój przenajświętszy WYTATUOWANY NA MEJ LEWEJ RĘCE
|
Data: 05.10.2012; 13:43 pisior teraz już rozumie... twój nick jest adekwatny do twojego rozumu (bądź jego braku jak wolisz). Ubolewam strasznie nad tym że cie nie będzie bo z chęcią bym posłuchał tych twoich bredni na żywo i nie mądruj że klub z chęcią skorzystałby z moich pomysłów skoro nie wiesz jak jest (ważne że strony zainteresowane wiedzą). Co do meczy z Jastrzębiem to jak poszukasz informacji to się dowiesz dlaczego dopingu nie było.
|