Forum

Temat: Wspieraj swój lokalny klub.

maciekRKS

Czechowice-Dziedzice

Data: 02.10.2012; 19:23

Mecz z Góralem! To zdanie powinno motywować każdego fanatyka! Jedno z najciekawszych spotkań w tej zapomnianej przez Boga lidze! Nie może WAS na nim zabraknąć! Przekazywać znajomym, informować się nawzajem! Fanpage ma ponad 400 fanów jeśli choć część udostępni wydarzenie, nakręci znajomych to na pewno będzie dobrze! WALCOWNIA to nie moda na facebooku, TO STYL ŻYCIA!

LINK do wydarzenia -> https://www.facebook.com/events/110476262443058/

Udostępniać, brać udział w wydarzeniu, przesyłać, kopiować, ustawiać plakat w zdjęciu profilowym itp. itd.

WALCOWNIA TO MY!

jolkajolka

czechowice

Treść wiadomości USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA forum, dn. 04-10-2012 godz. 15:57 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie forum: §4

maciekRKS

Czechowice-Dziedzice

Data: 02.10.2012; 21:03

A ja nienawidzę bezczelnych, wulgarnych i mało inteligentnych kobiet. Nie interesuje cię to się nie wypowiadaj. Z Bogiem.

Wracając do tematu. Zapraszamy wszystkich którym leży na sercu Czechowicka piłka nożna i nasz lokalny Klub. WALCOWNIA TO MY!

sk4

Czechowice

Data: 02.10.2012; 21:12

Jolka na ilu meczach byłaś ?

jolkajolka

czechowice

Treść wiadomości USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA forum, dn. 04-10-2012 godz. 15:57 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie forum: §4

drobnyzuczek

Czechowice-Dziedzice

Data: 03.10.2012; 09:28

Właśnie dlatego, że zależy mi na tym klubie, nie będę uczestnictwem wspierał kibolskiego gówniarstwa i chorej, polskiej piłki.

maciekRKS

Czechowice-Dziedzice

Data: 03.10.2012; 09:48

Rozumie że musisz nabijać kolejne posty i udzielać się w każdym temacie ale skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie odzywaj i odejdź czasem od komputera, pooddychaj świeżym powietrzem bo ewidentnie ci tego brakuje.

WALCOWNIA - Góral! WSPIERAJ SWÓJ LOKALNY KLUB!

Alferek

Czechowice-Dziedzice

Data: 03.10.2012; 12:45

Dobre 10 lat temu albo i więcej byłem przez kilka lat spikerem na RKS, to za czasów prezesury Adamca. Nie brałem za to żadnej kasy, ot tak dla zabawy. Warunki spikerki były spartańskie, na plecach nosiło się kolumny, konsolę. W końcu jednak postawiono porządną spikerkę. Byłem w niej jeden tylko raz. Następnego razu przyszedł sobie do spikerki pan M.P. a mi kazano spadać. Zero podziękowania, bez klasy, po chamsku.
Od tej pory nie byłem już na żadnym meczu i nie mam zamiaru się tam pojawić. Bo po co?

Oletomykibole

Głębokie Południe

Data: 04.10.2012; 15:41

jolka jolka a ty prace przy dwupasie zakończyłaś??

W SOBOTE WSZYSCY NA LEGiONOW!!
pozdr dla zuczka który jak to w jego stylu obraża ludzi przed monitorem

nikt123

Czechowice-Dziedzice

Data: 04.10.2012; 16:10

Wszystko ok ale może mobilizacje robić na każdy mecz? a nie na 1 w sezonie...

maciekRKS

Czechowice-Dziedzice

Data: 04.10.2012; 17:01

nikt123 masz rację ale od czegoś trzeba zacząć tak? A takie mecze jak sobotni mogą być doskonałą szansą żeby coś w tym mieście ruszyło :)

Kto jeszcze nie poinformował znajomych niech czym prędzej to zrobi bo mecz tuż tuż. Likować, udostępniać, kopiować, NAKRĘCAĆ! Bracia i siostry do zobaczenia w sobotę na L145!

keri

czechowice-dziedzice

Data: 04.10.2012; 17:30

maciekRKS dobrze że jest internet bo bym nie wiedział że jest mecz :( jest w Cz-Dz perę słupów ogłoszeniowych ale nie widziałem żadnego plakatu informującego że jest mecz !

pisior

Czechowice-Dziedzice

Data: 04.10.2012; 19:33

Z tego co wiem i obserwuje to jest typowa napinka jak przed meczem z Jastrzębiem a efekt był taki ,że było kilkanaście osób z tych co teraz nawołują do udziału i jestem niemalże pewny ,że będzie podobnie,A wspierać swój jak piszecie ukochany klub powinniście na każdym meczu chocby z tego powodu,że więcej kibiców to więcej kasy,której jak słyszę dramatycznie brakuje a może tak zrobilibyście zrzutkę po parę złotych na funkcjonowanie klubu i tym dalibyście sygnał,że faktycznie wam zależy na RKS-ie a tak na nastepnym meczu będzie znów z 50 sztuk starszych panów a Wy dalej będziecie napinać się na internecie i deklarować dozgonną miłość do klubu.Czyny Panowie a nie słowa!!!

maciekRKS

Czechowice-Dziedzice

Data: 04.10.2012; 20:39

keri owszem brakuje plakatów na mieście ale powinny się jeszcze jakieś pojawić. Poza tym nauczeni wcześniejszymi latami wiemy że plakaty które wieszaliśmy wytrzymywały max. kilka godzin po czym rzetelni mieszkańcy bądź nieustraszeni strażnicy miejscy je zrywali...

pisior o jaki mecz z Jastrzębiem ci chodzi? O pierwszy mecz który później został przełożony do Jastrzębia (wrzesień '11)? Byliśmy w 80 osób. O drugi, już u nas (marzec '12)? Byliśmy obecni w ok 50 osób, a może o trzeci (sierpień '12)? Z tym że na ten mecz nie robiliśmy jak to nazwałeś "typowej napinki"...

Więcej kibiców = więcej kasy zgodzę się w 100%! Lecz w to musi zaangażować się także klub poprzez szeroko pojęte działania marketingowe mające na celu zainteresowanie i przyciągnięcie mieszkańców na mecze.

Na koniec powiedz mi jeszcze kto gdzie się "napina na internecie"? Co rozumiesz przez to pojęcie i jak w takim razie nazwiesz ludzi którzy nie mają o kibicowaniu bladego pojęcia, kierują się zasłyszanymi opiniami bądź nastawioną anty prasą/mediami, którzy nazywają kiboli (patrz znaczenie słowa wg. gwary poznańskiej nie mediów typu tvn) bandytami, gwałcicielami, mordercami, złodziejami itp. itd... nie mając na to praktycznie żadnych argumentów!

Sobota tuż tuż. Do zobaczenia Bracia!

pisior

Czechowice-Dziedzice

Data: 05.10.2012; 12:03

Sami znawcy marketingu sportowego.Myślę,że Zarząd klubu chętnie skorzysta z pomysłów Maćka.Niestety nie będę mógł być jutro na meczu ale nie spodziewam się zorganizowanego dopingu ze strony fanów gospodarzy.A co poprzedniej wypowiedzi to jakoś nie pamiętam dopingu 50 kibiców RKS-u na meczu z sierpnia z Jastrzębiem i teraz będzie pewnie podobnie-słychać będzie Górala z zza płotu.

neron

cz-dz

Data: 05.10.2012; 12:25

Boże mój przenajświętszy WYTATUOWANY NA MEJ LEWEJ RĘCE
Drobnyżuczku niedoszła pani poseł(w snach) Czy tobie brakuje dotyku prawdziwego mężczyzny(200zł męska prostytutka)czy poprostu twoje życie jest ograniczone do tego stopnia iż siedząc w domu pisząc komcie wydaje ci się że jesteś kimś innym, kimś ważnym a to co wygadujesz jest czymś nadzwyczajnym?
WYTŁUMACZ MI JAK OSOBA DOROSŁA MAJĄCA OBOWIĄZKI MOŻE SPĘDZAĆ TYLE CZASU PRZED KOMPEM I OBSERWOWAĆ PORTAL?
Illuminati?Rydzyk?Michael?

maciekRKS

Czechowice-Dziedzice

Data: 05.10.2012; 13:43

pisior teraz już rozumie... twój nick jest adekwatny do twojego rozumu (bądź jego braku jak wolisz). Ubolewam strasznie nad tym że cie nie będzie bo z chęcią bym posłuchał tych twoich bredni na żywo i nie mądruj że klub z chęcią skorzystałby z moich pomysłów skoro nie wiesz jak jest (ważne że strony zainteresowane wiedzą). Co do meczy z Jastrzębiem to jak poszukasz informacji to się dowiesz dlaczego dopingu nie było.

Liczę że w końcu ktoś z tych krytyków przyjdzie i powie nam to wszystko prosto w twarz, a nie wiecznie czecho i czecho... chociaż fakt gdyby nie to to byście nie byli "celebrytami" czecho.pl...

Do normalnych: Do zobaczenia jutro! WSPIERAJ SWÓJ LOKALNY KLUB!

Nowi klubowicze

Palaszer

Czechowice-Dziedzice
w klubie od: 2024.09.21

hareemsheikh

Gmina Orla
w klubie od: 2024.09.05

Magda_lena

kozy
w klubie od: 2024.08.16

Tomosz

Czechowice-Dziedzice