Forum

Temat: Gwarek czechowice

kajakarz

Czechowice-Dziedzice

Data: 06.09.2008; 21:45

Chce poruszyc pewna sprawe.Jak pewnie wiecie Adam Seroczynski zostal posadzony o doping na IO w Pekinie.Nie chodzi mi teraz o rotrzasanie sprawy czy winny lub nie(chociaz wiem ze nie)ale o prezesa Gwarka imc pana(boga)Apla.Jest on tez prezesem w PZKaj i jak ogosili ze Adam byl na dopingu od razu zawiesili go jako zawodnika i zostawili go samemu sobie.Gwarek ma swoja strone:gwarek.czechowice.pl i jak napisalem tam pare slow ze zostawili go i gdzie jest teraz"wszechmogacy bog Apel"to nie pokazali mojego komentarza.Natomiast komentarze z pochwalami jak najbardziej mile widziane.To swinstwo jakie robia dzialacze obojetne w jakim zwiazku.Tak samo zostawili mojego brata gdy zachorowal i to tez pan Apel.Powinni rozpieprzyc caly zarzad tego klubu(tez do niego kiedys nalezalem)i mlodych ludzi tam powolac(oprocz Kotowicza)>Ulzalo mi ale musialem swoje zale wywalic na zewnatrzi powiedziec ze w Gwarku panuje obluda.

psikuta68

bks siłka oldschoolowa..

Data: 14.09.2008; 21:38

nie siedze w kajakach..ale sledzilem sytuacje zlapanego na "CLENIE"..w takim przypadku tacy starzy wyjadacze jak Edek,nie beda bronili zawodnika któremu niby cos udowodniono,bo maja to w d...ie,wazniejsza jest posada,i uklady,a sport ..co tam..i tak jest juz po Olimpiadzie...w Londynie powinni Szrame wystawic..
szacunek dla sportu ...

Nowi klubowicze

Anula1970

Czechowice-Dziedzice
w klubie od: 2026.03.09

P1V1X0

-
w klubie od: 2026.03.02

Kingagracjasz

Czechowice-Dziedzice
w klubie od: 2026.02.05

Lolek1010