|
Data: 25.08.2008; 21:49 Zastanawiam sie dlaczego w naszym miescie niema zadnego klubu o profilu koszykowki ? w wiekszosci miast naszego wojewodztwa sa takie kluby .... duza ilosc naszej mlodzierzy gra u nas w koszykowe moim zdaniem powinni zalozyc w naszym miescie taki klub.... frekfencja powina byc duzo ale to tylko moje zdanie moze ktos ma takie same i chcialbym by osoby ktore tez tak sadza ... napisaly tu otym bo po to ten temat zalozylem .... |
|
Data: 25.08.2008; 23:15 Mamy już piłkę nożną i siatkówkę w Czechowicach, więc niewykluczone, że od września lub przyszłego roku będzie coś związane z koszykówką. |
|
Data: 26.08.2008; 06:57 POKAŻ MI LEVVY PALCEM GDZIE GRAJĄ BO CHCĘ UWIERZYĆ, ŻE ŚNIĘ:) JAK SIĘ WYBIERAM POGRAĆ W KOSZA TO JEST PROBLEM UZBIERAĆ DWA NA DWA:/ |
|
Data: 26.08.2008; 10:13 Panie blacha trzeba było przyjść na turniej którego tak pragnąłeś a nie jechać w góry , i wtedy zobaczyłbyś ile młodzieży che grać i że prezentują całkiem niezły poziom. Prosta sprawa!! ja jestem za tylko skąd kasę na to wsiąść?? |
|
Data: 26.08.2008; 10:17 ten turniej to była kpina:) a organizacja jeszcze gorsza tylee................ |
|
Data: 26.08.2008; 10:35 to po coś przychodził?? po coś grał?? przynajmniej coś sie w mieście dzieje. Myśle że więcej takich imprez już nie będzie. I tak to mają wszyscy w dupie to po co je wogóle robić?? Gdyby więcej osób wykazałoby zainteresowanie turniej na pewno wyglądałby inaczej. |
|
Data: 26.08.2008; 12:00 PANIE TAURUSIE JA NIE MÓWIĘ O TURNIEJACH TYLKO O GRANIU NA CODZIEŃ. PAN PANIE TAURUSIE JAKOŚ DZIWNIE STRACIŁ ZAPAŁ DO GRY I TO GŁÓWNIE PRZEZ PANA MAMY KŁOPOTY KADROWE ABY SE POGRAĆ. |
|
Data: 26.08.2008; 14:02 Panie Blacha! Przeze mnie?? No to nie moja wina że niektórzy nie umieją przyjmować prawdy taką jaka jest. Ja nikomu nie będę wchodził w paradę. A poza tym to Pan sie nie odzywa i nie pisze Pan kiedy jest coś grane. Ale to nie rozmowy na publiczne forum!!!! |
|
Data: 26.08.2008; 16:21 ehh jest koleny turniej na mosirze 30 sierpnia od 9.00 do 10.00 sa zapisy wiec prosze przyjsc gdy chodzi o to iz nie widzicie mlodzierzy grajacej wystarczy przejsc po boiskach przy niektorych szkolach np przy szkole pd nr 4 przy gimnajzjum nr 1 ? nie gra tam nikt bo mi sie wydaje ze bardzo czesto tam graja ludzie ..... i nie po 2 czy po 3 tylko po 5 nawet 6 a gdy chodzi o ten klub z kad wziasc kase... otoz to... niewiem mozliwosia jest poszukac sponsoringu... tylko by bylo trzeba uzbierac ludzi do tego by z nimi grac ...... pozniej znalesc sponsora, wiem ze to latwo sie mowi a trudniej zrobic ... ale przydalo by sie takie cos w naszym miescie mamy klub w pilke nozna w siatkowke a w koszykowke? juz nikt o tym nie pomyslal przeciesz nie wszycy graja w pilke nozna w siatkowke sa ludzi co graja w koszykowke ale jak widac w naszym miescie to jest zapomniany sport dla wiekszosci... niestety ... |

The document has moved here.