Czechowice - Dziedzice Postów: 57
|
Data: 17.04.2014; 20:54 Ateiści, Agnostycy i nne robale, mi"nerwy", gaby i tym podobne...
Do zobaczenia w sobote w Kościele bo pewnie popędzicie z koszyczkiem... W końcu tradycja koszczykiem trzeba iść...:)
Jakbyście potrzebowali rozpiski kiedy święcą potrawy dajcie znać pomogę...
|
Czechowice-Dziedzice Postów: 59
|
Data: 17.04.2014; 23:02 Jak już się zjawię to na Rezurekcji, żeby posłuchać jak klecha będzie mówił, że konieczny był grzech tego, który nigdy nie istniał czyli Adama po to żeby Jezusek, który (podobno) istniał zbawił Świat... Może nawet się wzruszę...
|
Czechowice-Dziedzice Postów: 945
|
Data: 18.04.2014; 00:54 W mojej tradycji leży święcenie baranów,niezależnie od tego czy siedzą w koszyczku,czy na kanapie.Tak więc Mario78,czuj się poświęcony!
|
Czechowice-Dziedzice Postów: 98
|
Data: 18.04.2014; 01:02 Jezus istniał podobno? Słyszałem, że są dowody że żył na pewno. I był gościem z ciekawymi pomysłami, coś w stylu Gandhi`ego, czy Mandeli, wiecie - odjazdowy i wyluzowany. A Rzymianie stwierdzili: "Odjazdowy i wyluzowany? O, nie nie nie...".
Więc go zamordowali, i dziś, na Wielkanoc, dzieci jedzą czekoladowe jajka, dlatego że kolor czekolady i kolor drewna, z którego zrobiony był krzyż...
Emm... Co? Nie dlatego? To może wy mi powiecie? To nie ma nic wspólnego.
Ludzie mówią do dzieci jedzących te jajka:
- Pamiętacie, Jezus umarł za nasze grzechy...
- Tak, wiemy, to było świetne
- Nie! Nie, to było, złe, straszne...
- Tak, straszne. Co tylko powiesz, tylko nie przestawaj mi dawać tych jajek.
A króliki? Jakie one miały udział w ukrzyżowaniu?
Przecież nie było królików na Golgocie które mówiły: chcecie postawić tutaj te krzyże?! W naszych norkach? My tu mieszkamy do cholery...
Króliki są symbolem rypania, a jajka płodności. To święto wiosny.
(Eddie Izzard)
Więc jeżeli ktoś ma problem, że jakiś ateista tradycyjnie z rodziną weźmie sobie udział w tego typu obrządkach, niech zweryfikuje sobie swoje tradycje.
Pozdrawiam. Bez urazy :)
|
|
Data: 18.04.2014; 01:38 Grand,no nie wygłupiaj się:) Mario poświęci sobie "zajączka" a nie królika:):) Ale co tam,zachował się jak prawdziwy katolik :),pochylił się nad takimi "marnościami " jak "robale" i ja,chociaż mój nick wyrażnie zbeszcześcił.Może jakieś korepetycje z mitologii rzymskiej i greckiej? Maryjo,na pewno Ci nie zaszkodzą,:););)
|
Czechowice-Dziedzice Postów: 119
|
Data: 18.04.2014; 07:12 Mnie tam nie zastaniesz, wolę robić coś innego w tym czasie.
|
Czechowice-Dziedzice Postów: 59
|
Data: 18.04.2014; 08:25 Bo jajka, zajączek, smigus dyngus, choinka świąteczna to wszystko zostało zaczerpnięte z innych religii. Bo tak to już jest, że "nowa" religia "podpieprza" obrządki ze "starych" dołoży coś od siebie i zostaje miłościwie panującą. Jeszcze koniecznie korki z mitologii starożytnego Egiptu by się przydały bo na pewno nie wiedzą co poniektórzy, że IHS to Izyda, Horus, Set.
A co do beszczeszczenia nicków to dopilnuję, żeby mój też został zbeszczeszczony.
Mario widzę, że uważasz inaczej myślących za robali, ale tak na prawdę sam byłeś/łaś ateistą/tką. Kiedy się urodziłeś to nie wierzyłeś w żadnego boga dopóki nie poszedłeś na religię. Ponadto naukowo udowodniono, że dzieci same intuicyjnie wymyślają sobie boga chyba że już jakaś sekta ziemska zacznie zatruwać ich niewinne umysły strachem i poczuciem winy... Tak więc to ateizm jest naturalny. Dlaczego przedstawiciele KK nie pozwolą by dzieci same w naturalny sposób wierzyły w to co sobie wymyślą? Taki stan rzeczy jest dowodem na to, że to ludzie chodzący po ziemi sami sobie wymyślają bogów po to żeby mieć władzę nad innymi i czerpać z tego niewyobrażalne korzyści.
|
Czechowice-Dziedzice Postów: 3528
|
Data: 18.04.2014; 09:48 Nie wszyscy potrzebują corocznego oczyszczenia (zmartwychwstania) by żyć w zgodzie ze swoim sumieniem. Jeśli Tobie, Mario 78, jest to potrzebne, święć swoje jajka, króliczki, zajączki, etc. Mnie wystarczy, by te wolne od pracy dni poświęcić na wypoczynek w gronie rodziny i życzliwych ludzi.
Wszystkiego dobrego z okazji długiego weekendu!
|
Czechowice-Dziedzice Postów: 711
|
Data: 18.04.2014; 20:29 Wywiad z aktorem (Jim Caviezel) grającym rolę Jezusa w filmie PASJA Mela Gibsona.
https://www.youtube.com/watch?v=Dp1k1kPTSFw
Nie będę już nikomu nic na siłę wciskał, proponuję obejrzeć cały wywiad, i tym co śmieją się z Boga a także wierzącym...
Na pewno ten człowiek jest zdrowy psychicznie i duchowo...a dlaczego tak sądzę to się przekonacie sami gdy wytrwacie do końca wywiadu...może ktoś po obejrzeniu tego wywiadu jednak uwierzy, spróbuje chociaż ?...
|
|
Data: 19.04.2014; 12:49 "Ateiści, Agnostycy i nne robale, mi"nerwy", gaby i tym podobne...
Do zobaczenia w sobote w Kościele bo pewnie popędzicie z koszyczkiem... W końcu tradycja koszczykiem trzeba iść...:)
Jakbyście potrzebowali rozpiski kiedy święcą potrawy dajcie znać pomogę..."
Te inne robale rozumie, to sam Mario w 78 odsłonach.Tradycyjnie się wymądrza i wywyższa, jak na prymitywnego katola przystało.Wiara i religia służy takiemu głównie do nadymania EGO.
Na szczęście są też normalni katolicy,których serdecznie pozdrawiam i życzę smacznego jaja.
Tym zakutym zrobię małą rozpiskę.
Tradycja magii -święcenia jajek - symbolu nowego życia, czy zajączka - symbolu płodności, jest stara jak homo sapiens i jego zdolność do obserwacji przyrody i kojarzenia faktów.Prehistoryczne, pogańskie korzenie mają też takie zwyczaje jak lanie wodą,święcenie ognia,zielska - palmy, nie wspominając o tym, że opowieść o niepokalanym poczęciu, tragicznej, ofiarnej śmierci wybrańca i zmartwychwstanie, w wydaniu chrześcijańskim, też jest plagiatem. Ludzkość znała te historie parę tysięcy lat wcześniej w obrębie innych religii i wierzeń, nic w tym złego,nikomu normalnemu nie przeszkadza świętować po swojemu i szanować innych.
Dobrze też sobie uzmysłowić, że ludzi tak okrutnie uśmiercanych, jak Jezus Chrystus na naszej planecie było, jest i długo jeszcze będzie miliony, dopóki nie wyzbędziemy się żądzy władzy i poczucia wyższość,jak żałosny założyciel tematu.
W imię "Jezusa " i krzyża na którym umarł, przez stulecia katorżniczo uśmiercano miliony kobiet, dzieci i mężczyzn.
Dodam jeszcze, że dzisiaj jest 71 rocznica powstania getta warszawskiego.W ostatniej, najokrutniejszej wojnie światowej, agresorzy mordując miliony Żydów i nie tylko, też powoływali się na krzyż i Chrystusa. W Monachium 1923r. Hitler przemawiał " Pierwsze co musimy zrobi, to ocalić Niemcy przed Żydami. Musimy ocalić Niemcy przed cierpieniem, jakiego zaznał Ten, który oddał ducha na krzyżu"
Szanujmy się i świętujmy nie koniecznie drałując z koszyczkiem.
|
Czechowice-Dz. Postów: 253
|
Data: 19.04.2014; 23:06 "...wypoczynek w gronie rodziny i życzliwych ludzi."
"drobnyzuczek" znowu ryło zaleje do nieprzytomności i będzie głupoty na forum pisał.
Uważa tam z chlaniem, po większej dawce można mieć zwidy i omamy...Flame na białym koniu zamiast Pomniku Braterstwa.
Wszystkie antyklerykały już po Rezurekcji i już się obżeraja.
Gabiasta pamięta o kurach, a Minerwa...zmóndrzij synek, zmóndrzij.
|
Czechowice-Dziedzice Postów: 98
|
Data: 20.04.2014; 01:46 Jacor
"...tym co śmieją się z Boga a także wierzącym...
(...)może ktoś po obejrzeniu tego wywiadu jednak uwierzy..."
W co mamy uwierzyć po obejrzeniu tego wywiadu?
To, że przypadkowo wybrany człowiek opowie o tym co czuje nie dowodzi istnienia Boga, o którym opowiada.
Przez to, w jaki sposób on opowiada, możemy tylko stwierdzić że jego wiara jest bardzo silna.
I dlaczego dzielisz ludzi na wierzących i tych co śmieją się z Boga?
Niewierzący nie mogą śmiać się z Boga, jeśli nie wierzą w jego istnienie.
Mogą śmiać się z wierzących ogólnie, ale wtedy będą tylko debilami.
Jeśli ktoś się tutaj z kogoś śmieje, to tylko z idiotów.
A tacy są i po stronie wierzących i niewierzących.
Szanujmy się i świętujmy.
Wszyscy jesteśmy takimi samymi ludźmi.
|
czechowice-dziedzice Postów: 1496
|
Data: 20.04.2014; 18:44 Unforgiver...klasyczny przykład klerykała, któremu wiara i religia potrzebna jest do osiągania osobistych korzyści, w tym konkretnym przypadku - służy bezkarnemu, niekontrolowanemu upustowi gnojownicy zalegającej w trzewiach i mózgu unfotruchła.
Zróbmy ściepę i zafundujmy choremu wywóz fekalii.Może jeden beczkowóz wystarczy i po sprawie, po co biedak ma się wyrzygiwać na forum w niekończących konwulsjach ?? Nawet okazji zmartwychwstania Chrystusa nie popuści. Obrzydlistwo !
A może egzorcyzmy pomogą ?
|
|
Data: 20.04.2014; 19:01 Faktycznie,mała ściepa może załatwić i szambowóz,i egzorcyzmy.Mogę dołożyć jeszcze na wór paszy dla kur.Widać wyrażnie,że to stado drobiu,w którym bytuje,jest słabo karmione.W każdym poście drze dzioba,coby kurom podsypać.No to naści...cip...cip...cip...UNDER-ciep.
|
domowa Postów: 2945
|
Data: 20.04.2014; 19:56 Z doświadczenia wiadomo że tutejsi krzykacze samozwańcze istoty ,które najgłośniej zaprzeczają w istnienie Boga,,,co niedziele lecą do kościoła.
Prawdziwi ateiści nie kpią z wiary i tradycji katolickiej,bynajmniej nie robią tego na takich forach jak to tutaj.
Mario78---niektórzy tutaj nie potrzebują rozpiski,oni doskonale wiedzą co i o której dzieje się w ich kościele,,,bo są w nim częściej niż pozostali,,,:)
|
|
Data: 21.04.2014; 00:07 Problem w tym, że w swoją ignorancję, pychę mieszacie Boga. Myślicie, że jak deklarujecie wiarę , to wszystko wam wolno i wszystko wam się należy ? Sami zaczynacie pluć na lewo i prawo, a później lament, że ktoś przytacza jakieś niewygodne genezy i fakty w oczy szczypią, że ktoś udawania świętoszkom głupotę i hipokryzję.Nawet świętować swoich tradycji nie potraficie bez agresji wobec reszty świata. Po co było zakładać taki prymitywny, agresywny temat w największe święto religijne ??
Sami siebie plugawicie i to w co podobno wierzycie.
|
|
Data: 21.04.2014; 15:59 Uderz w stół ,a nożyce się odezwą,,,
Nie będę palcem wskazywać kto najbardziej pluje na innych i ich przekonania,,,w imię tolerancji i równego traktowania.
Dlaczego tak bardzo zaprzecza się w istnienie Boga w dzisiejszym świecie?ano odpowiedz jest prosta ,,,bo Bóg mówi NIE dla tego wszystkiego co ludzie robią.A komu nie podobają się zasady które od wieków były moralne/ano tym wszystkim co dziś mówią TAK dla demoralizacji świata i ludzi,,są to pewne gruby osóbek które chcą aby większość zaakceptowała to co oni uważają za "normalne',,,jeżeli tego nie robią to są nazywani kalotami,prymitywami,,itp.
Ci co nie wierzą lub zaprzeczają w istnienie Boga,są zwolennikami tych pewnych grupek społecznych,,,przecież to nie może być przypadkiem.
Jestem osobą wierzącą w Boga,odprawiam święta bo tak chce,i kontynuuje tradycje jakie są w moim życiu,rodzinie od pokoleń,,dlaczego/ano dlatego ze to są piękne i rodzinne święta i nic złego nikomu się nie dzieje przez to że ja te święta odprawiam,,,nikt przez to nie jest zdemoralizowany,nikt nikomu nie naubliża ze tych świat i tych tradycji nie kontynuuje,,,czego nie można powiedzieć o osobach którym odmawia się zaakceptowania ich demoralizującego sposobu na życie,,,w tedy to oni na stos by nas wysłali bo nie idziemy z postępem i żyjemy w średniowieczu,,,a dlaczego/no,,,tylko dlatego że stoimy na straży zasad,wartości i w obronie rodziny,,,tak,,tak,,robimy to samo co bronił Bóg i Jezus.Dlatego my i Bóg jest najgorszym wrogiem dzisiejszego zdemoralizowanego świata i ludzi którzy tą demoralizacje tak bardzo bronią plując na Boga i ludzi którzy w niego wierzą.
|
|
Data: 21.04.2014; 18:32 Odezwały się nożyce - obłudna, bezrozumna fanatyczka ! !
Mam ci przypomnieć twoje seksistowskie, obleśne odzywki w kierunku adwersarzy w temacie "gender" ??
Promujesz się tu jako mamuśka kilkorga dzieci, zgłosiłem więc ten fakt do odpowiednich służb, pilnuj się kobieto, nie folguj publicznie swoim zboczonym fantazjom i nie pisz
"o obrażaniu ".Sama jesteś obrazą gatunku ludzkiego.
Nikt w tym temacie i podobnych nie wypowiada się przeciw Bogu, wierze, czy jakiejkolwiek religii. Jeśli już, krytykujemy głupotę,butę i wtrynianie się w nie swoje sprawy.
Geneza, historia rytuałów religijnych, świąt, przeszkadza ci, sieroto wierzyć w Boga ? Wiara w Boga, to nie wiara w kłamstwa i manipulacje !
Stoisz na straży zasad,wartości i w obronie rodziny ???"tak,,tak,,robimy to samo co bronił Bóg i Jezus "
Twój Bóg broni zboczeńców, zbrodniarzy przeciw ludzkości ??
W jakiego ty sieroto boga wierzysz ?? I mieszasz do tego Jezusa ? Goń się babo !!
W temacie " gender" miałaś kilkadziesiąt wejść, taka byłaś oburzona na misie ubierane w spódniczki i rycerki w bajkach, reszta histerii, to twoje zboczone fantazje.
W temacie o prawdziwych zbrodniarkach boromeuszkach nawet się nie zająknęłaś , jak i wszyscy inni obrońcy zboczeńców w sutannach! !!
W takiego Boga wierzycie, tak jesteście wrażliwi na los polskich dzieci, nic was nie wzruszają instytucjonalni zboczeńcy pod parasolem Watykanu , bo to wasz Bóg !
Jeżeli to jest wiara w Boga, to ja jestem papieżem.
|
|
Data: 21.04.2014; 19:05 Gall jesteś tu największym zwolennikiem gender wiec nie dziwią mnie twoje wypowiedzi,bo właśnie ci co chcą tego najbardziej tak właśnie się zachowują.Kolejny raz ci napisze anonimowy tchórzu który już tu si odgrażałeś i innformowaleś odpowiednie służby,,,przed takimi jak ty musimy bronić nasze dzieci.
żal mi ciebie,,,od miesięcy czekam na te twoje służby,skąd je sprowadzisz?bo tak długo czekam na nich na piechty idą z Alaski?
Baaardzo chcesz drążyć temat odlewów waszych kolegów/mnie nazywasz zboczoną bo głośno pisze o tym jakie filmiki robią homoseksualiści?to jak ich nazwiesz skoro tymi odlewami się bawią?,,,oooo tak!oni są tymi normalnymi,według ciebie i tobie podobnych zdemoralizowanych genderowcow.I nie zapominaj że to ty masz na pieńku tu z paroma i to ty w końcu kiedyś przestaniesz być anonimowy,bo w końcu postawi się kreskę nad tym że drwisz i rzucasz fałszywe pomówienia na osoby które tu nie są anonimowe,,i w końcu przyjdzie czas aby poznać ciebie a nie ukrywającego się tchórza.
I wiesz co/ja wszędzie nawet przed kamerami powiem to co tu o metodach zaspokajania się poprzez o9dlewow i na temat gender,,,ale jestem ciekawa czy ty powtorzy7sz to samo co tu wypisy7wałeś i nadal to probujesz robić pod moim adresem w dodatku jako anonimowy tchórz,,,więc te swoje służby specjalne zachowaj dla siebie bo kiedyś ci się przydadzą,,,nikt nie jest tu anonimowy ,,,przekonasz się kiedyś jak cierpliwości braknie tchórzu.
|
|
Data: 21.04.2014; 19:26 ps mój Bóg nie pochwaliłby robienia sobie odlewów i zaspakajania się bo On to tych "rzeczy"stworzył kobietę i mężczyznę,,,i to was najbardziej wkurza że kościół stoi na straży normalności a nie dewiacji.To że jest paru zboczonych pedofilów w kk,,no cóż,,przecież to też faceci jak homoseksualiści a nie aniołowie.Wy myślicie że ksiądz to anioł z nieba??/hihihi,,oj jacy jesteście gallu i inni genderowcy głupiutcy i naiwni,Jednak znaczna większość,,powtarzam znaczna większość księżny to są normalni a nie zboczeni.Więcej pedofilów jest świeckich,,dziadków,wujków,,tatusiow jakoś ich nie krytykowałeś,,czemu?hmmm
Nie obalicie kościoła ani ludzi wierzących w Boga przez tych paru zboczonych księży,,,wiecej jest w domach rodzinnych i jakoś nic nie robisz w tym kierunku.
A jak tam twoje gender?upada coraz bardziej,,prawda?i to ciebie też w kurza najbardziej ,bo jednak nie tak łatwo zdemoralizować ludzi jak wam się wydawało...
|
Czechowice - Dziedzice Postów: 57
|
Data: 21.04.2014; 19:34 "Po co było zakładać taki prymitywny, agresywny temat w największe święto religijne ??
Sami siebie plugawicie i to w co podobno wierzycie. "
Jak Katol założy temat i wysmieje "innych" to jest prymitywny, agresywny i plugawy...
Ale jak się pluje, niszczy i atakuje Kościół i katolików to jest tolerancja, demokracja i wolnośc słowa...
Gratuluje obiektywności!!!
|
Czechowice-Dziedzice Postów: 3429
|
Data: 21.04.2014; 19:54 Czy jest sens dyskusji na temat wiary, każdy w coś wierzy .
Jeden w Boga drugi w bożka .Tylko czyja wiara jest silniejsza
zapytajcie swoje sumienie i siebie .
A wojny religijne zawsze były i będą .
może to są te ciężkie przypadki.
Gimboateista – najcięższy przypadek. Połączenie ateisty z wyboru i ciemnego ateisty. W przeciwieństwie do normalnego ateisty, gimboateista nie toleruje żadnej religii więc atakuje (głównie na forach internetowych) wszystkich wierzących. Niezależne badania Amerykańskich naukowców dowodzą że szczególnie upatrzył sobie wyznawców katolicyzmu. Gimboateiści przemieszczają się po forach internetowych w hordach złożonych ze 100-500 osobników. Nieznane jest pochodzenie gimboateistów. Przypuszcza się że pierwsze osobniki pochodziły z odmętów Onetu.
|
|
Data: 21.04.2014; 20:05 Dlaczego swoje tradycje mają górnicy,policjanci ,strażacy?Czy ich coroczne tradycje też są dawane pod krytykę i wyśmiewa się je?
Nagonka na katole rozpoczęła się równocześnie z pomysłem wprowadzenia gender,zauważono że znaczna większość jest temu przeciwna wiec nagle zaczęto wytykać z największą mocą pedofilie w kk.chcąc tym samym pomiatać wszy7stkimi wierzacymi gdyż wedłuk niektorych Ci co wierzą w Boga muszą chodzić do kościola i temu są przeciwnikami gender bo słuchają tego co ksiądz mowi na ten temat.Nie brano pod uwagę że wielu ludzi wierzy w Boga ale nie praktykuje choćby poprzez uczestnictwo w mszy.Ale o tym genderowcy nie pomyśleli bo tak zostali zaprogramowani że każdy wierzący to katol moherowy przeciwny gender a wiec ich największym wrogiem.Ot,,takie marionetki w rękach feministek,dewiantów i przebierańcówtypu grodzki...Krzyś chyba?
A co powiedzą o świadkach Jehowy?ktorzy to są największymi wrogami kościola,papieża i księży,,oni nie robią tego co słyszą od farosza na mszy bo zwyczajnie na nie nie chodzą,a mimo to są przeciwko gender,homo nazywają zboczeniem i nigdy nie uznają grodzkiego jako kobietę bo jest on mężczyzną.Nie mogą więc genderowcy i wszyscy zwolennicy demoralizacji zarzucić świadkom że są katolami,,więc? Dlaczego ludzie dla ktorych kościół i ksiądz to diabel wcielony nie popiera gender i homo?
Boroki które widzą wroga w katolach zostali tak zaślepieni że nie widzą innych grup które też tak jak i my nie popierają tego zepsutego i zdemoralizowanego świata,a nie są katolami.
|
|
Data: 21.04.2014; 20:09 według i faroza, ,,:))
pospiech,,;)
|
|
Data: 21.04.2014; 20:54 Miastowa kreci i mota zupełnie nie na bieżąco. Krucjata antygender dla zadymienia kościelnych zboczeńców nie wypaliła. Kępa i Oko mocno zszokowani rozbawieniem słuchaczy w dyskusjach o gender. Rodzice po zapoznaniu się z programem równościowym, który funkcjonuje już w polskiej oświacie od wielu lat, odetchnęli z ulgą i pukają się w czoło.
Tylko lokalni klerykałowie prześcigają się w wymyślaniu kolejnych bzdur, w końcu wybory nie długo, czymś trzeba zwrócić na siebie uwagę. W realu nikt nie ma ochoty bronić dzieci, więc fikcja genderowa jak znalazł. Gwoździem do trumny dla świętej krucjaty stała się na nowo wypływająca afera sióstr boromeuszek. Zbrodniarka Agnieszka F. w habicie od kilku lat na wolności mimo prawomocnego(śmiesznego) wyroku kary więzienia.Reszta współwinnych; jedna w zawiasach, reszta bez wyroków.Ponowne rozpatrzenie odraczania kary 24 kwietnia.
Takiego bestialstwa nawet u irlandzkich " Magdalenek " nie było.Doczekamy się jeszcze światowej ekranizacji "miłosierdzia" polskich siostrzyczek i instytucji ich ochraniających,nie tylko kościelnych.
|
|
Data: 21.04.2014; 21:10 A tak w ogóle chciałem tylko napisać, że obecnie najważniejszą tradycją katolickich klerykałów stała się bohaterska obrona sk..syństwa kościelnego, cała reszta to tchórze ha, ha !
Jednego z niewielu perełek w tym korytku - Lemańskiego, jakoś nie bronią.
Ksiądz Wiśniewski słusznie powiedział, że prawdziwie wierzący ksiądz jest antyklerykałem, zgodnie z przesłaniem Chrystusa " co boskie Bogu, co cesarskie cesarzowi"
Klerykałowie zrobili boga ze swoich kapłanów i żenią ich z cesarzem - władzą, dla własnych doczesnych korzyści.
|
|
Data: 21.04.2014; 21:26 Za boga uważa się nawet Putina.Nikt nie chce chronić kościelnych zboczeńców,wszyscy są zgodni co do tego ze jak komuś udowodni się winę to powinien za to ponieść odpowiednią kare.Chodzi o to że niektórzy są tak zaślepieni winami w kk że nawet zagłodzenie małego dziecka w rodzinie zamożnej nie wzbudza w niektórych żadnych negatywnych emocji,co świadczy choćby cisza na tym forum,,za to na kk ciągle i we wszystkich tematach by się rozpisywało niby w obronie dzieci,,,ale tego zagłodzonego na śmierć dzi7ecka jakoś ciszaaaaa.Czyzby dlatego że nie zrobił tego ksiądz czy zakonnica tylko zwykli rodzice ,,Niektorzy przez zaprogramowania na nienawiść do kościola zupełnie oddzielili się od tego co dzieje się w śród "swoich".a nie w kk----to zaczyna być przerażające!W ostatnich dniach to kolejne dziecko skrzywdzone przez swoich najbliższych,,,ale tu cisza.
|