Data: 02.09.2007; 11:06 Czesc,co sadzicie o tabletach poronnych?czy kojarzycie jakis przypadek kobiety,ktora siegnela po nie?Moze ktorys z lekarzy podejmuje sie aborcji/? |
Data: 02.09.2007; 11:26 Ja jestem stanowczym przeciwnikiem tabletek poronnych , co do tych zapobiegających ciąży do 72 ok ale co do aborcji i wywoływania sztucznego poronienia mówię stanowcze nie... jeśli ktoś lubi mordować bezbronne dziecko to proszę bardzo niech to bierze na siebie |
Data: 02.09.2007; 12:32 mysza_pomorskie święte słowa... ja dla mnie tabletki poronne = morderstwo! i to w dodatku niewinnego maleństwa. Lepiej myśleć wcześniej niż później decydować się na coś takiego. tak właściwie to te tabletki 72h po też swego rodzaju tabletki poronne...
|
Data: 02.09.2007; 13:18 mysza, tabletki "72" nie są ok, bo są wczesnoporonne.
|
Data: 02.09.2007; 13:55 http://www.smog.pl/wideo/11156/aborcja_drastyczne/
|
Data: 02.09.2007; 16:51 jeśli ktoś trzy dniową zygotę nazywa człowiekiem to chyba ma problemy z logicznym mysleniem. że już nie wspomnę o morderstwie na niewinnym dziecku bo to już ideologia totalnego ciemnogrodu. |
Data: 02.09.2007; 17:41 Ja tam myślę ze tabletki wczesnoporonne to nic złego zawsze może zdarzyć sie jakaś nie przewidziana wpadka np. "postinor " dziala 72 godziny po stosunku i co wy tu o jakimś morderstwie piszecie jak za ten czas w ciele kobiety nic sie jeszcze nie wydarzy z drugiej strony jak tak myślicie to może wcale nie uprawiać sexu żebysmy mordercami nie byli
|
Data: 02.09.2007; 22:14 Jeśli ten filmik do aborcji do was nie przemawia to nic juz chyba do niektórych z was nie jest w stanie przemówić.
|
Data: 02.09.2007; 22:24 Verka nie wchodziłem na twojego linka, nie chce mi sie, ale domyślam sie co to... Równie dobrze mogę ci znaleźć film o biednych, niechcianych dzieciach, które cierpią, bo za dużo takich sobie rodzice narobili... I wtedy możesz się np przekonać po co te tabletki i aborcje. I jeżeli ludzi ma przekonywać drastyczny film lub foty, to powodzenia, w każdej dziedzinie tak można... |
Data: 02.09.2007; 23:31 włosy dęba staja jak sie czyta co niektore wypowiedzi. tabletki 72h po wcale nie dzialaja do 72 godzin. taki postinor duo to sa dwie tabletki i pierwsza bierze sie jak najszybciej a druga po 12h od pierwszej i one maja za zadanie tak zagescic plyn w pochwie aby plemniki nie dotarly do komorki jajowej dlatego realnie trzeba ja wziac do 2godzin po stosunku najpozniej. i nie ma to nic wspolnego z tabletkami poronnymi bo jak sie wezmie je za pozno tzn juz dojdzie do zaplodnienia to zaplodnienie jest i tabletki mu nie szkodza wiec nie piszcie takich idiotyzmow ! |
Data: 03.09.2007; 06:59 Widzę, że w Czechowicach jest silny elektorat LPRu:)))) Roman na pewno by się ucieszaył gdyby to widział:))) A tak poważnie, to myślę, że lepiej żeby kobieta poddała się aborcji (Jeśli tego chce) niż miałoby się urodzić niechciane dziecko, które wzmocniłoby armię młodocianej patologii. Brutalne, ale prawdziwe:/ |
Data: 03.09.2007; 11:16 hmm ja nie jestem ZA tymi środkami wczesnoporonnymi. czyt. np (postinor duo) |
Data: 03.09.2007; 12:07 Zygota nie jest człowiekiem. Mówienie o mordowaniu zygoty pomijając życie kobiety
|
Data: 03.09.2007; 12:13 zapłodnienie następuje u kobiety po 72 godzinach jeśli nie wicie... tabletki typu pomen lub postinor duo nie są wczesnoporonne a jedynie zagęszczają płyny wokół jajnik i macicy by plemniki miał problem z przedostaniem sie do jajnika i jego zaplemnieniem. także nie wywołują one sztucznej owulacji ani tez zniszczenia komórki jajnika.. wiec nie są wczesnoporonne... a jedynie zapobiegawcze..... dlatego tez nie maja one zawsze 100% działania... |
Data: 03.09.2007; 13:15 nie piszcie takich zabobonów że postinor to tabletka wczesnoporonna!!! komus pod kopuła przygrzało! Popatrz sie na skład ta pani 2 czy 3 wpisy powyżej to przekonasz sie co to jest postinor. To tak jakbys sie nazarła opakowania zwykłych tabletek antykoncepcyjnych. Głupia jestes co Ty myslisz że po zażyciu postinoru dostaniesz krwawienia??? jestem facetem i załamują mnie tak tępe laski które myślą że postinor wywołuje reakcje poronne!!! Kretynizm!!! |
Data: 03.09.2007; 15:27 Skupcie się " mężczyźni" na męskiej tępocie, nieodpowiedzialności, i często- zwykłej podłości, a problem aborcji zmaleje do minimum !
|
Data: 03.09.2007; 18:41 "dlatego realnie trzeba ja wziac do 2godzin po stosunku najpozniej." --> skad Ty to wziełas?! Troche biologii na poziomie podstawowym :/
|
Data: 03.09.2007; 23:12 ginekolog sam mi to powiedział. Już to przerabiałem ;-) |
Data: 03.09.2007; 23:16 jak plemnik jest żywotny to atakuje przed 72 godzinami a jak juz zaatakuje to juz nawet postinor nie pomoze ;-) |
Data: 04.09.2007; 22:29 hehe dobre to bylo :P
|
Data: 04.09.2007; 22:30 no nie wiem mnie tam miło nie bylo jak musiałem załatwiac postinor bez recepty w nocy ;-) |
Data: 04.09.2007; 23:40 Wiecie, zamiast walczyć z aborcją, walczcie o to, by matki mogły wychowywać swoje dzieci bez troski o dach nad głową, sytuacje ekonomiczną rodziny, późniejszą BEZPŁATNĄ edukacje, by same mogły się w tym czasie dokształcać i tym podobne. Gwarantuje wam, orędownicy ciemnogrodu, że wtedy aborcja nie będzie potrzebna! Tylko kto się tego podejmie, jak wam się nie udaje, a komunistów nie chcecie? A? |
Data: 04.09.2007; 23:53 Świetą rację ma czas_wracać!!!
|
Data: 04.09.2007; 23:57 Matress a komuniści to nam w załatwianiu dachu nad głową i w zdobywaniu pożywienia dla rodziny to bardzo pomagali... Stałam w niekończących się kolejkach po towar na kartki i wiem o czym piszę, a Ty chyba niedokładnie... Kiedyś nawet stałam w kolejce cały dzień. |
Data: 05.09.2007; 00:00 Mała Czarna, nie rozmawiamy o Twoich wspomnieniach. To było nawiązanie do tego, że wszyscy walczą z skutkami, a nikt nie stara się walczyć z przyczynami stanu, kiedy wiele matek musi wybierać... |