Forum

Temat: Opinie na temat pracy w Rafinerii Czechowice-Dziedzice

dagmar

Czechowice-Dziedzice

Data: 18.04.2007; 12:27

Witam chciałbym otrzymać info. na temat pracy w rafinerii dokładnie pracy kobiet w czterobrygadówce czy ktoś może doradzić czy warto się starać o tą pracę . Za pomoc dziękuję.

Victorious

Czechowice-Dziedzice

Data: 18.04.2007; 17:34

Jest Lotos Czechowice, nie rafineria czechowice. A o jaki dokładnie chodzi wydział, bądź spółkę, jest tam tego trochę...

malaasia20

czechowice-dziedzice

Data: 18.04.2007; 20:48

pracowałam w lotosie pewien czas i napisze jedno nie byłam zadowolona

dagmar

Czechowice-Dziedzice

Data: 19.04.2007; 11:00

chodzi o dział gdzie robi się świeczki . Z forum mało wynika w większości piszą tam ludzie o pierdołach .

Victorious

Czechowice-Dziedzice

Data: 19.04.2007; 11:23

No i teraz wszystko jasne :)
Powiem szczerze, nie polecam firmy Lotos Parafiny a w szczególnosci tzw "Świeczkarni".
Daruj sobie ten zakład i poszukaj pracy gdzie indziej, zaoszczędzisz czas i zdrowie.
Gdybym miał wybierać pomiędzy praća na Świeczkarni a pracą śmieciarza (z całym szacunkiem do śmieciarzy), to wybrałbym prace w śmieciach... :)
Cos jeszcze chcesz wiedzieć?

pata

czechowice-dziedzice

Data: 19.04.2007; 14:53

Witaj dagmar!To co piszą ludzie o Parafinach to nie są pierdoły ,ale realia tego zakładu.Przypuszczam że masz zacząć pracę od 1 maja?Powiem krótko zastanów się co robisz.Będziesz zatrudniona tak jak ja przez agencję pracy tymczasowej przez rok(jak ci się uda tam tyle wytrzymać).Potem możesz szukać sobie nowej roboty ,albo przejmie cię kolejna agencja.Robota jak wszędzie,trzeba robić i już,ale nie polecam.Na początku siądzie ci psycha,potem wysiądziesz fizycznie.Nie mam zamiaru wcale odradzać ci tam roboty,ale pytałaś więc piszę.Wiem że są przyjęcia do TRW w Czechowicach.do Fiata w Tychach(lepsza kasa),do wertex-u w Czechowicach.Poszukaj jeszcze.Powodzenia dagmar!!!!

N

malaasia20

czechowice-dziedzice

Data: 19.04.2007; 20:05

napisze jedno wszystko co tu jest napisane przez niektóre osoby to CZYSTA PRAWDA zakład ten nie ma szacunku do ludzi i liczy sie tam jedno podlizywanie się i kablowanie

w-11

czechowice

Data: 19.04.2007; 20:59

szukają zdesperowanych ludzi ' perk to biznes dla układów ' nie mają koncepcji rozwoju-pokazują statystyki dla prezesów - chaos wszędzie,minie kolejny sezon na znicze i dadzą kopa w dupę . brak socjalu. podp***alanie kogoś to normal. najbardziej zal normalnych pracowników.
teraz najważniejsza integracja w Zakopanem !(dla Lotosu ,nie dla parku oczywiście )
skąd wiem ? przeżyłem tam prawie rok ................... Teraz pracuje gdzie indziej. jest mi lepiej,
Jeśli masz siłę i ochotę poszukaj gdzieś indziej,naprawdę nie ma z tym tak żle.
świeczkarnia to ostateczniość nie ma miodu !!! ................ pozdrawiam .nerka !

dagmar

Czechowice-Dziedzice

Data: 19.04.2007; 23:29

dzięki pozdro

harnas30

Czechowice-Dziedzice

Data: 25.04.2007; 23:50

do W-11,tyś przezeł rok pracy w swieczkarni???????????hahahahahahahah ale pierd.....glupoty!!!!!!!!rok to ja tam pracuje i ja moge coś więcej na ten temat powiedzieć,niestety..............także nie zabieraj za bardzo glosu............pozdrawiam pa

Nowi klubowicze

Nikka

Bytomki
w klubie od: 2025.03.25

Medispaw

Czechowice-Dziedzice
w klubie od: 2025.03.24

MCH83

Polska
w klubie od: 2025.03.18

orchid

Czechowice-dziedzice