czechowice
W klubie od: 02.01.2006
Ilość komentarzy: 11
Ilość postów: 81
Ilość wyświetleń: 23346
Hehe. Magiczna moc internetu. Po tej publikacji "góra" została usunięta:)
cyt:"Z KOLEI przy ul. Łagodnej sprawca skradł rower marki Kellys o wartości 2 tys. zł.
Z KOLEI na ul. Bestwińskiej rabuś włamał się do szafki pracowniczej skąd skradł portfel z dokumentami oraz gotówką w wysokości 100 zł. " sugeruję autorowi tekstu zajęcia z retoryki.. z kolei... z kolei.. niezbyt to świadczy o możliwościach i elokwencji piszącego..
no chyba , że ma sentyment do PKP..
ciekawe czy ten post zostanie usunięty..
a najlepsze jest zaproszenie na dania z kaczki. chyba trzeba sobie ją przynieść samemu, żeby ją przyrządzili..
powiem tak:pizza niezła w tej cenie, zestawy obiadowe tanie i smaczne. natomiast minusy; wnętrze i wystrój DRAMAT! wygląda to tak jakby brakło kasy w trakcie urządzania, chłodne ściany, nijakie stoliki. no i niestety poza pizzą bardzo mały wybór dań. w reklamie pisze o ogromnym, wyborze dań z drobiu wieprzowiny czy wołowiny, oraz makaronów. nic z tego. duży wybór jest wyłącznie w pizzy. poza tym po jednym daniu z każdej kategorii. nie oczekuję menu jak książka telefoniczna ale też liczyłem, że to nie będzie kolejna pizzeria. natomiast pizza 27 cm, którą naje się spokojnie 1 osoba za 9,90 może wykosić pozostałe pizzerie. chociaż ja tęsknię za pizzą z klandestino. to była taka pizza jaka powinna być
Do głowy by mi nie przyszło napadać na ten bank. Widocznie potrzebowali kasę na obiad w alchemii.
jedyna gotówka w tym banku to chyba była w portfelach pracowników:) niezłe debile ci napastnicy
finalnie "poszkodowany" w tej sprawie skorzysta. bo skoro zamkną tych 17 latków to on nie będzie musiał oddawać tej kasy.
sorry, ale nie żałuję gościa. pożyczasz to oddaj
to chyba jest vw polo. ale co za różnica. wszyscy wiedzą o kogo chodzi
skoro nie doceniamy artyzmu to doceniajmy fajne ujecia. owieczka niczego sobie, baca na pewno 5 wział za zdjecie , takze 88 to mój typ> GŁOSUJCIE!!!