Konto zostało usunięte
Wygląd portalu zmieniony (na gorsze, bo strasznie stracił na czytelności), ale widzę, że dodanie opcji edytuj na forum to niemożliwe osiągnięcie.
Zastanawia mnie jedna rzecz, czemu czecho promuje takie "gwiazdy" przecież mamy wiele kapel którymi możemy się naprawdę pochwalić (mam tu na myśli SKTC, i Plagiat 199). Drodzy redaktorzy otrząśnijcie się.
Wszyscy co mają o tym wiedzą to wiedzą.
P.S.
To takich dyskusji służy GG lub e-mail,a nie komentarze pod artykułem.
To, że Wy się na nic nie umawialiście nie oznacza, że tego będzie. Czechowickie środowisko airsoftowe nie kręci się tylko wokół Was i nie musicie wiedzieć o wszystkim.
Z pewnych źródeł wiem jeszcze, że będzie Czechowicka grupa Airsoftowa
Ostatnio koło MDK-u zauważyłem bardzo ciekawe i zarazem niebezpieczne zjawisko mianowicie amstafa bez jakich kolwiek zabezpieczeń, a po paru sekundach jakąś starszą kobietę która w ogóle nie panuje nad psem . Według mnie coś tu jest nie tak, że taki pies lata bez zabezpieczeń i to pod drzwiami straży miejskiej !!! PARANOJA
cios tylko policja może nas przeszukać. Tak samo jak w hipermarkecie jeśli nas "wypika" przy kasach to ochrona nie może nas przeszukać to tylko nasza dobra wola.
Mario zastanów się co piszesz Doda i Feel to pacynki medialne, a nie gwiazdy w dobrym zespole nie chodzi o to, że piszą o nim na pudelku tylko o dobrą muzykę
Nasz Pan Błachut czyta w moich myślach ostatnio tak sobie myślałem, że fajnie by było oglądnąć kabaret OTTO na żywo, a tu masz mi los przyjeżdżają :D