Czechowice - Dziedzice
W klubie od: 16.11.2008
Ilość komentarzy: 18
Ilość postów: 149
Ilość wyświetleń: 26147
ja tez jestem za ale niech wpierw otworza wiadukt przy kablowni i zrobią rondo na bestwińskiej :) a nie kolejna inwestycja i czecho bedą całkowicie zakorkowane:)
[*] niech spoczywa w pokoju [*] a durne komentarze typu "jedna osoba zginęła..." wsadź sobie za przeproszeniem w dupę, chyba że taki z Ciebie kozak i twardziel to zobaczymy co zrobisz jak umrze ktoś z Twojej rodziny...
warto by było powiadomić wszystkich jeśli macie zamiar takie coś organizować...
Ciekaw jestem skąd to wiesz Frodo skoro z tego co pamiętam na nic się nie umawialiśmy, ani Gordon ani ja nie wiemy nic na ten temat. Wiem też że w Czechowicach nie ma oficjalnie czy nieoficjalnie działającej grupy ASG...
haha śmieszne xD i co zrobię jak straż miejska przyjedzie a węża nie bedzie? to co mam go butem przytrzymać czy związać? lool xD
hehe to chyba konkurs do wykonania niemożliwy bo owszem, osoby znane są ale czy lubiane...to ja nie jestem pewien :P
najlepiej to spiąć kłódką z porządnego łańcucha koło z widełkami i tylne koło z...no widełkami.
coś mi się wydaje że bedzie powtórka z rozrywki bo rozkopany wał u mnie już niewiele pomaga...
Driver2 gdyby OSP coś robiło!przyjechali w 5 osób z łopatami. Ja, mój brat, ojciec i 2 sąsiadów musieliśmy sami kopać bo oni nie wiedzieli jak się zabrać do tego tylko stali, patrzyli i cieszyli japy i nic!postali godzine i pojechali. Dopiero następnego dnia ok. 6 rano przyjechała STRAŻ a nie OSP i oni dopiero coś robili a nie tylko stali i układali worki z piaskiem tam gdzie one gówno dawały a gdzie ludzi zalewało naprawde to ani jednego nie położyli!!
obejdzie się, jak czekaliśmy to już wybraliśmy wodę...na władzę nie poradzę...
czyli wszystko było na kopalni wtedy kiedy nas zalewało z 2 rzek...fajnie
dzwoniło ok. 10 osób po kilka razy i mówili że za momencik będą...czekaliśmy całą noc. Później przyjechała TVP a nawet dwie a straży pożarnej ani jednej!
u mnie na ulicy Liszki od 23 do 3 rano wody po pas bo od 18 się z bratem męczyliśmy a itak w domu po pas wody...dzwonimy po straż i przyjechali...o 5 rano! cała noc spędzona w nawałnicy aby tylko bronić domu a oni nie przyjeżdżali! owszem, teraz jak nikt nie wzywa to wielce ratują...a co burmistrz na to?a on żeby chronić swojego!
[*]Spoczywaj w pokoju dzieciątko małe
Nikomu nie zawiniło w swoim życiu wcale
Dlaczego odebrano życie aniołowi na ziemi?
Dlaczego gdy ktoś może to niczego nie zmieni?
Co zrobić z mordercą małego Michała?
Gdzie wysłać by należna kara go spotkała?
Za grzech ten niech wieki pokutuje
Niech przygląda się jak jego bliskich morduję...
Spoczywaj w pokoju młody[*]
sam napisałem...pomyśleć że chłopak był tylko 6 lat młodszy odemnie...co zrobić z takimi kierowcami?
jeju też mi nowość...co roku kilka razy palą się stawy i jest całkiem ciekawe widowisko bo wszystko widzę z okna a na stawy mam około 50m. drogi. Straż pożarna dojeżdża po ok. godzinie gdy prawie wszystko się jara a w dodatku przynajmniej pół godziny męczą się z wejściem na tamten teren xD