Czechowice
W klubie od: 03.10.2008
Ilość komentarzy: 160
Ilość postów: 301
Ilość wyświetleń: 196191
budowa ronda w tym miejscu to świetny pomysł, ale ciekaw jestem jak władze wtedy pokierują ruchem ... trzeba będzie robić ogromne koło żeby się dostać do centrum od strony kopalni i spowrotem bo korki będą tam niemiłosierne
a ile zapłacę za samą kupkę jeżeli przyniosę swój papier, mydło i ręcznik ? i wodę w butelce ?
trzeba było nie sprzedawać tylko w coś zainwestować to by nie było teraz problemu.
jestem krwiodawcą ale w pkp cargo nie oddam nigdy ze względu na otoczenie jakie tam panuje
bo w pszczynie wystaczy że sprzedali kamienice po pradziadku i mają milion ;p
ten frez asfaltowy to se możecie w d**pę wsadzić. Na mojej ulicy też jest ten eksperyment i pół roku dziury na pół metra
zapora ... jeżeli nikt nigdy nie miał nic przeciwko ( sanepid itp) to woda musi się nadawać do picia ;p
a ty górnik w końcu widzisz na czym polega prawdziwa praca. Jak muszą tyrać w hipermarketach czy valeo itp. Czasy nieróbstwa się skończyły i bardzo dobrze.
Przecież nic nowego że pociągi nie jeżdżą. Zawsze ich mało a stan techniczny zagraża życiu.
Sprzedać, sprywatyzować i może się polepszy
była godzina 12:00 a więc wszyscy w pracy lub spali po pracy więc do ochotników nie możesz mieć pretensji a straż zawodowa musiała być gdzieś indziej... nie da się wszystko na raz