czechowice dziedzice
W klubie od: 09.01.2008
Ilość komentarzy: 8
Ilość postów: 60
Ilość wyświetleń: 11963
do obserwatora pod pgs kryje się KAZEK grup a pod załogą PRACOWNICY Z ZWIĄZKAMI NA CZELE.Tak więc można sobie wyobrazić co dalej będzie z kopalnią...
jeszcze tylko 107,5 baniek i już kopalnia będzie prywatna,ciekawe skąd wzioł te 4 mil przecież był Gibson był pusty,żyrek mu pożyczył?żEBY POTEM KW NIE MóWIłA żYREK ODDAWAJ NASZE STO MILIONóW... WIEM kolejny komentarz będzie od D Dupka żebym nie pisał takich tekstów ale ja znam temat i wiem o co tu chodzi.
i jeszcze poczeka bo żyrek jest pusty jak bęben ja to wiem najlepiej związkowiec--- Dudek---mam w tym swój udział...
który Gibson bo jest ich więcej?Nawet słyszałem że żyrek ma zmienić nazwisko bo adres firmy już znamy...Nie wierzcie oszustom to wam mówię ja związkowiec.-----Dudek----mi wierzcie...
ziomek-kim jesteś i w co wierzysz?Kombinują,oszukują a ty pewnie jesteś jednym z tych co za tym stoją. Prawda jest taka niby kupią wyciągną z kopalni co się da nie zainwestują grosza zwiną się i ślad po Gibsonie zaginie.A co do kasy dla górników to powiedzą że z pustego to i .... .
co kupił pajacu,kopalnie?dlaczego nie przeprowadzono głosowania na temat:który z pracowników chce przejść pod prywatne ręce?Dlaczego dyrekcja nie chce pozwolić pracownikom na przejście pod inną kopalnie?proste po co żYRKOWI kopalnia bez górników,wszyscy na stołkach mają coś obiecane za trzymanie ludzi, mydlą oczy fikcyjną kasą na początek a potem zrobią z nami co się im podoba!!!
jakie miejsca?na żyrka będziesz robił prywaciarza to się dowiesz za ile,dowiedz się za ile u niego w hotelu robią i to jeszcze na czarno a wypłata w ratach.
jakie miejsca?na żyrka będziesz robił prywaciarza to się dowiesz za ile,dowiedz się za ile u niego w hotelu robią i to jeszcze na czarno a wypłata w ratach.