Developerowice-Lokowice
W klubie od: 17.01.2013
Ilość komentarzy: 106
Ilość postów: 187
Ilość wyświetleń: 126782
Podtrzymuję to co napisałem-masze miasto to kłąb interesów pewnych osób.Pieprzenie o bezinteresowności mnie nie rusza,tak samo jak fałszywi koledzy.
Macie" dobrze podsypane" folksdojcze i lemingi to pyskujecie biedakom.
ACO- przeprosiłem za błędy-jesteś upierdliwy-pewnie leming. Nick to moja sprawa.Mogę mieć jaki chcę.
Do tych co piszą że jest tak dobrze jak nigdy-proponuję następującą zasadę-piszemy że jest fajnie i podajemy swój zarobek.W tym momencie czytający komentarz wie z jakiej perspektywy pisze komentator-pozdrawiam.
DO ACO- burmistrzowski klakierze nie miałeś się do czego przyczepić .Pisałem szybko bo się podenerwowałem .Ja przynajmniej mam login i odwagę.
A wspomnijcie też o osiągnięciach podwyżkowych np czynszów,wody i kanalizacji.Oraz wszechobecnej biedzie i bandytyżmie w naszym mieście,,tak dobrze żądzonym"
Większego gówna jak budowa centralnej biblioteki to jeszcze nie było .A urzędowych klakierów burmistrza prosiłbym o rzetelne wypowiedzi.
Czytelnik chyba mało czytasz, bo biblioteka jest na Placu Jana Pawła ll, a nie na ulicy Mickiewicza
Po co taki moloch na zadupiu ? Powtórka z lokalizacji Policji.
Oświetlenie fajne,reszta to GÓWNO.Świętują ci co mają kasę.Reszta goni za nią.
Do- obserwator-obserwujesz chyba tylko TVN.Argumentów żadnych nie przytoczyłeś więc nie pisz płonych postów,tylko zerknij do książek ,lub popytaj starszych ludzi co pamiętają wojnę i to co po niej nastąpiło.
Co fajtłapy komuchowskie ? Zabolała prawda.Podczas wojny podpisywalibyście folkslisty,albo donosili na UB. Jak Wasi rodzice lub dziadkowie.A teraz trzęsiecie porami bo jacyś kolesie będą ryczeć pod pseudo pomnikiem .Rodzice nie wychowali Was na dobrych ludzi ,tego nie da się naprawić.Mięczaki- wyborcza hołoto donalda piszę z jednego nicka od ulicy a nie od gościa Adama :)
Do obrońców pseudo pomnika-macie zryte łby przez złe wychowanie lub jego brak .JEST TO RELIKT OBCEGO SYSTEMU NARZUCONEGO SIŁĄ PRZEZ SFAŁSZOWANE WYBORY PO WOJNIE. Jak można być takim cepem by chronić ruski pomnik-przykre że w Czechowicach jest tylu idiotów i niedouków.
Dobrym pomysłem by było żeby mieli ze sobą młotki i zburzyli to świństwo tak przy okazji.
Te 10 minut kiedy była dobranocka to jedyny czas kiedy leciałem z podwórka do domu .Życzę każdemu takiego dzieciństwa.
Krwiodawstwo to bardzo szlachetna misja,tylko uważam całą sprawę przy nim za czyjąś złośliwą prowokację.Akcje tego typu były przeprowadzane zawsze na rynku.Czyżby tym razem nie było zgody ?
Organizator jest na tyle bezczelny bu robić całą akcję przy tym ohydnym "ruskim" pomniku
Każda kasa w tym wypadku jest potrzebna i nieważne kto ją zbiera.Dajcie sobie siana z obelgami .
Nowy pisałem w odniesieniu do lat 80-tych, teraz jestem stary a ja i moi "chuligani " maja rodziny , pokończone szkoły i studia. A ty pewnie dalej chodzisz w dresie i jeżdzisz starą beemką .
Tam był Gliniok .Wspaniałe miejsce do zabawy.Pozdrawiam wszystkich chuliganów z Mickiewicza I Sobieskiego :)
Wieszczę pustki ,po pewnym czasie oczywiście.Ludzie nie mają tak zasobnych kieszeni aby zapewnic byt temu molochowi.Wąska grupa ludzi ,która ma kasę nie zrobi dostatecznych obrotów.Po kilku miesiącach najemcy będą się zmieniać."Promocje" niczego tu nie zmienią.Dojdzie tylko kasa od ludzi którym nie będzie się chciało jechać do Bielska.
Zburzyć syfa ,to jest czerwony wrzód w naszym mieście-i nie będzie potrzeby dewastować.
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 04-10-2013 godz. 15:49 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §4
|