Prezentacja klubowicza

KLM

Czechowice-Dziedzice

W klubie od: 23.07.2007
Ilość komentarzy: 10
Ilość postów: 34
Ilość wyświetleń: 7815

Formularz kontaktowy

Komentarze (10)

KLM

Tak, lepiej było dopuścić do powrotu do zarządu Pana Jarosława G., niezwykle inteligentnego fachowca w dziedzinie piłki nożnej, specjalizującego się w mądrowaniu przed monitorem, ciągle nie mogącemu pogodzić się z faktem, iż jego wypociny już naprawdę nikogo nie obchodzą. Chłopie - naprawdę, żenada z Tobą...

zobacz komentowany news »

KLM

W takim razie dlaczego na walnym zebraniu nie zabrałeś głosu w tej, ani w żadnej innej sprawie skoro tak się troszczysz o zaufanie nowych członków do p.Adamca? Paluszki do stukania w klawiaturę zdrowe, a mowę odjęło?

KLM

Jarku G. Ty miałeś już swoje 5 minut w zarządzie i jak je wykorzystałeś wszyscy wiedzą. Chłopie zajmij się wreszcie czymś pożytecznym, bo na każdym kroku szukasz bezpodstawnej napinki i skłócenia wszystkich związanych z klubem, bo po prostu zal Ci, że są jeszcze ludzie którym lezy na sercu dobro Walcowni. Sprzedawałeś syna do kolejnych klubów niczym odzież używaną a masz czelność siedząc na zebraniu jak mysz pod miotłą, po jego zakończeniu wręczać jakieś świstki papieru sprzed lat, bo myślisz że na ich podstawie ktoś zniechęci się do jednego z nowych członków zarządu. Zmartwię Cię - nic nie wskórasz już i możesz sobie pisać po lokalnych portalach ile tylko chcesz, bo tylko w tym jesteś mocny. P.S bym zapomniał - zainwestuj w tusz do drukarki, bo coś słabo odbite to Twoje ksero... :)

KLM

Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 22-11-2010 godz. 15:41 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1

KLM

Jak czytam komentarze tych "znawców" sportowych to się słabo robi.... Wasz tok myślenia: "Po co dawać kasę na klub IV-ligowy?" A po to, żeby za rok była trzecia, a za kilka lat może i pierwsza liga! BEZ pomocy miasta na tym poziomie nie ma szans zyskać sponsora, który sam pokryje wszystkie koszty skutecznej walk o awans. Kolejna rzecz, która mnie śmieszy: "Dawać tylko na szkolenie dzieci i młodzieży, niech seniorzy sami się utrzymują". No dobra - najlepiej wyszkolić za miejską kasę talenty, a gdy osiągną one wiek seniora - za darmo oddać do ościennych klubów i niech tam mają z nich pociechę, bo przecież w swoim mieście nie będzie klubu seniorskiego, więc gdzie pójdą? Za nim coś napiszesz jeden z drugim - zastanów się, czy masz o tym blade pojęcie. Bo przed monitorem każdy jest mądry, stukając w klawiaturę głupoty a gdyby przyszło co, do czego to pewnie wysłowić by się w powyższym temacie nie umieli... pozdrawiam kumatych

KLM

Warto dodać, że mecz MRKS - Sokół zostanie rozegrany na stadnionie Kontaktu.

KLM

- nie będzie sprzedaży biletów bezpośrednio przed meczem
- rozprowadzane będą wyłącznie karnety dla CZŁONKÓW KLUBU KIBICA, dostępne tylko w siedzibie TSP.
Decyzje te tłumaczy się względami bezpieczeństwa.

No cóż ... zawsze pozostaje kibicom oglądanie meczów zza płotu, od strony boiska bocznego xD

KLM

Ludzie, bez urazy ale tępi jesteście ! przecież to żart na prima aprilis ! ;] pozdro dla kumatych bo takich jak widac coraz mniej.

KLM

Na MOSiRze ! Wszędzie o tym pisze, nawet w tym plakacie powyżej - wystarczy troche chęci aby to zobaczyć. ;]

KLM

Do "Do9brze zoriętowany"

Witaj. Po pierwsze chciałem powiedzieć, że ja swoimi wypowiedziami nie obrażam żadnych ludzi. Po prostu wyrażam swoje zdanie, a tego mi chyba zabronić nie możesz. Piszę to co wiem z własnych obserwacji i z tego co mówi większość - wskaż mi proszę jedno zdanie w którym obraziłem np. prezesa... Bo skoro jego kłótnie z Panem Antosikiem, które oceniłem jako naganne, obrażają go to nie moja wina. Moje zdanie podziela 95% uczestników zebrania.
Acha i jeszcze jedno chciałem Ci napisać (tak dla rozluźnienia atmosfery) : można być chyba dobrze zorientowanym, a nie tak jak Ty - "ZORIĘTOWANYM" :) to tyle pozdrawiam :)

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

LukaszKovalski

Warszawa
w klubie od: 2025.01.31

Witol

Pilchowice