Forum

Temat: Poszukujemy CHĘTNEGO perkusisty do grania.

sedes

Cz-Dz

Data: 22.07.2006; 11:38

Poszukujemy perkusisty w obrębie Czechowic-Dziedzic do grania w Cz-dz. Mamy teraz problem z kanciapą ale jakoś to bedzie. Mamy dwóch gitarzystów i basiste i teoretycznie perke też mamy ale koleś mówiąc krótko nie współpracuje z nami, dlatego szukamy. Nasz styl jest w obrębie HardCore nie gramy zadnego PUNKA!, SKA, Regge ani innego bulshit. Ktoś powiedział że gramy coś pod Chimaira i Deftones ale jesteśmy też coś pod Slayera czy Death. Kto zagra z nami sie przekona. Perkusista musi mieć własny sprzęt. Gramy już od kilku dobrych lat po kanciapach i nie szukamy laików. Ale pomimo tego mamy problemy ze sprzętem. Szukamy kogoś w wieku 19 lat, kto lubi wypic :)

sedes

Cz-Dz

Data: 22.07.2006; 11:50

dodam jeszcze kontakt z nami gg 8047933 albo 8796546. pozdro

misieg

Miliardowice

Data: 22.07.2006; 18:34

" nie gramy zadnego PUNKA!, SKA, Regge ani innego bulshit"
zgadzam sie z tym!!

Transcende...

Niewidoczny Uniwersytet

Data: 22.07.2006; 20:45

Jeżeli ci się Regge i Ska nie podoba to się nie wypowiadaj na temat tego rodzaju muzyki.
"Bulshit" jak to nazwałeś, może po prostu to zatrudna muzyka dla ciebie, nie bedę na ciebie najeżdżał a mógłbym, lecz tak by zrobili inni forumowicze (nie wszyscy naturalnie), a poza tym o gustach i guscikach się nie rozmawia gdyż sie może komuś nie podobać co masz do powiedzenia (to ja) na temat muzyki kórą ja uwielbiam i ją gram.
Powodzenia w szukaniu perkusisty.

Clairvoyant

Czechowice-Dziedzice

Data: 22.07.2006; 23:43

Jak się nazywacie? Macie jakąś stronkę w sieci?

sedes

Cz-Dz

Data: 23.07.2006; 02:12

Nie mamy stronki internetowej, bo po co na takim etapie formowania teamu. Kazdy z nas gra już po kilka lat ale ten zespół jest nowy i potrzebujemy najważniejszego -perki. Nie mamy nazwy zespołu, jak przyjdzie odpowiedni czas to bedziemy szukać nazwy. teraz najwazniesze jest zgranie i rozumienie sie.

@Transcendentalny
stary wyluzuj troche. Taka muzyka jest dla mnie trudna moze i tak dla kazdego jest inna, ja jej nie lubie proste. Jeśli Ci chodzi o granie jej :] to 3 akordy wystarczą nie mówie że to źle =) bo taki jest jej styl a i nie zawsze. Ja wychowałem sie na czym innym Malmsteen, Satriani czy Petrucci. Malmsteena jak garstka ludzi zna w cz-dz to jest dobrze. Znam jedną piekną kobiete która zna :) i słucha :d. Dzięki stary przyda sie.

P.S. Jak by ktos wiedział coś o jakieś 'kanciapie' do grania w cz-dz najlepiej w centrum ;] to stawiam browar.

sedes

Cz-Dz

Data: 02.08.2006; 13:22

czy nie ma zadnego chętnego bębniarka? w tej "mieścinie" a tyle zespołów w cz-dz. pozdro

Morrdor

fu

Treść wiadomości USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA forum, dn. 14-12-2007 godz. 13:45 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie forum: §2

Nowi klubowicze

trafajka

Czechowice-Dziedzice
w klubie od: 2025.11.08

konradlebitko

Kraków
w klubie od: 2025.11.03

AnetaD

Czechowice-Dziedzice
w klubie od: 2025.09.09

CEIR

Polska