|
Data: 22.07.2006; 00:26 Co sadzicie o rajdach samochodowych (organizowaniu bezpiecznych i profesjonalnych imprez) w naszym miescie czy powino byc ich wieciej czy wogóle powinny zniknąć z naszego miasta??? |
|
Data: 22.07.2006; 18:21 Powinny byc organizowane tak, jak to kiedys bylo. Pamietam jeszcze jak na terenie naszej gminy odbywały sie eliminacje do mistrzostw slaska w kilku kategoriach. Jedyne co mi wtedy nie pasowało to to ze moja droge zablokowali na poł dnia i auto trzeba było zostawiac na zatoczce dla autobusów...:P
|
|
Data: 22.07.2006; 18:49 NO ja tez pamietam. FAjne czasy!!! moze kiedys jeszcze wroca....:D:D |
|
Data: 22.07.2006; 19:21 To byłaby świetna sprawa gdyby Rajd Wisły wrócił do el.RSMP a trasy przebiegałyby w okolicach Czechowic.Już sobie wyobrażam te tłumy kibiców przyjeżdżające do Naszego miasta.To byłoby prawdziwe święto!Jeżeli Nas nie stać na taką imprezę to proponuję zorganizowanie Rajdu nie zaliczanego do RSMP a jednocześnie bardzo prestiżowego.Tak już było ładnych kilka lat temu,gdy odbywał się u Nas Rajd Czechowic.Pamiętam jak gościliśmy wtedy takie sławy polskich rajdów jak:Gryczyński,Herba,W.Stec,Świeboda,Baniowski,Kuzaj,Ficoń i jeszcze bardzo młody wtedy Ł.Sztuka,który jechał polonezem!Szkoda,że bodajże po trzeciej edycji coś się urwało...Mam nadzieję,że prawdziwe rajdy do Nas jeszcze powrócą(bo nie liczę KJS-ów) |
|
Data: 22.07.2006; 22:27 potrzebny by był jakis dobry sponsor!!!
|
|
Data: 29.07.2006; 02:00 także jestem za rajdamoi jakie odbywały sie 7, 8 lat temu. |
|
Data: 30.07.2006; 02:08 ale co my mozemy zrobic??
|
|
Data: 30.07.2006; 12:31 Witam wszystkich,
|
|
Data: 31.07.2006; 00:37 no zrobcie cos w tym klubie!! i niech trasa idzie przez ochodze...:D:D |
|
Data: 31.07.2006; 06:18 Biedni wszyscy ci co mieszkają na trasach rajdu i obok klubu chemika gdzie jest start i meta. Wąska ulica między budynkami, które tam stoją jest jak tunel odbijający hałas. Zapraszam kiedyś jak te stada wściekle wyjących aut nie dają spać w sobotnie i niedzielne poranki. Nie wspomnę o spalinach wydobywających się z non stop gazujących "maszyn" typu maluch. :-( :-( :-( Ochodza was zaprasza to tam jeździjcie. |
|
Data: 31.07.2006; 09:28 gupolas
|
|
Data: 31.07.2006; 11:13 fundamentalista - wypraszam sobie obraźliwe epitety, ja nie jestem idiotą!!!! Mieszkam blisko klubu chemika, zapytaj kogokolwiek co tu mieszka czy mu to pasuje, obojętnie czy ma lat 15, 30, 60 czy 100, dzięki za ten huk i smród - życzę ci żeby takie imprezy odbywały się koło twojego domu!!!! Najpierw się zastanów co chcesz napisać, a potem pisz o kimś!!! |
|
Data: 31.07.2006; 13:59 wy i tak w smrodzie mieszkacie. ja nie mam nic przeciwko zeby od rana zapodawali koło mojego domu. gowno sie dzieje takze raz za kiedy niech sobie popiracą.
|
|
Data: 31.07.2006; 17:51 gupolas
|
|
Data: 31.07.2006; 23:37 gupolas jak tobie przeszkadzaja pyrczacze samochody i smród spalin 2 -3 razy do roku bo tyle jest organizowanych imprez rajdowych w cz-dz to jestes chyba bardzo nieszczesliwy i wrogo nastawiony do innych ludzi dziwnnym czlowiekiem bo jak dobrze wie mieszkasz 100m od rafineri tam jest smród niedowytrzymania i smierdzi codziennie. po 2: tamta droga dojezdzaja cysterny do rafineri 10- 20 letnie złomy to ci nie przeszkadza dziwne?! pozdrawiam troche zrozumienia dla innych |
|
Data: 01.08.2006; 01:17 widzisz gupolaa... nasze argumenty rozwaliły cała twoja filozofie. nie kracz jak stara baba tylko sie rusz na jakas impreze |
|
Data: 01.08.2006; 07:44 Ha ha ha - ale was wszystkich wkurzam :-) :-) a może ja jestem stara baba, mam 100 lat nie ruszam się z domu i dlatego mi przeszkadza smród spalin i wyjące auta??? Może wyrosłam przez te 100 lat z pieknymi zapachami z rafinerii i cysterny mi nie przeszkadzają ( nie jadą koło mojego domu). Przeszkadza mi natomiast ryk podrasowanych maluchów i wszystkie inne dźwięki oraz niecenzuralne pokrzykiwania rajdowców - niby sportowców. Może internet jest jedynym miejscem gdzie mogę się poprzegadywać z ludźmi?? A może jestem 99 letnim dziadkiem który też by chętnie pojeździł na rajdzie jakąś starą limuzyną ale mnie nie stać na nią (one tak nie wyrczą i wolniej jeżdżą). Bardzo mi się podobają zloty starych samochodów - ostatnio był i wcale nie przeszkadzał. Pomyślcie też o innych młodzi ludzie i organizujcie rajdy ale w mniej zaludnionych okolicach. Życzę powodzenia w organizowaniu imprez - najlepiej rajdu safarii ;- ). |
|
Data: 01.08.2006; 11:42 Nie! Rajdy będą się odbywały w centrum miasta, także koło klubu Chemika! A jak Ci to przeszkadza to wyprowadź się na SAFARI. Przez takich jak ty w Czechowicach nic się nie dzieje. A jak lubisz oglądać stare samochody to przejdź się na złomowisko! Tam jest ich dużo i są bardzo ciche!!! Pozdrowienie gupolasie! |
|
Data: 01.08.2006; 12:34 w naszym miescie nie ma zadnych rajdow wiec temat troche dziwny ,aha jest jeden czechowicki rajd rowerowy hehe |
|
Data: 01.08.2006; 13:27 Nie ma bo nikomu się niechce robić czegoś pozytywnego zrobić. Naszczęście jest już w Delegaturze kilka osób chcących zrobić coś dobrego dla Miasta.
|
|
Data: 01.08.2006; 13:43 Ja z wielką chęcią wziąłbym udział w takim rajdzie, ale jest to dość droga rozrywka i nawet jaky było coś takiego to nie wiem czy wziąłbym w tym udział :( |
|
Data: 01.08.2006; 21:51 Właśnie sokół a rajdy rowerowe są tanie i zdrowe - popieram cię - choć tutaj na tym temacie powiesili na mnie wszystkie psy, ale ja to mam w nosie :-) :-) :-) - mam już 100 lat :-) :-) :-) |
|
Data: 01.08.2006; 22:04 ja bym nawet proponował tor formuły 1 wybudowac koło twojej chaty.
|
|
Data: 01.08.2006; 22:43 Brawo dla Roberta! Jestem naprawde dumny z niego!
|
|
Data: 01.08.2006; 23:31 gupolas to fakt ze ciebie wszyscy atakuja ale nieprzejmuj sie dasz rade a tak na marginesie napisalesz ze lubisz rajdy zabytkowych samochodów do już coś jednak nie jestes 100 letnim starym zgryzliwym tetrykiem pozdrawiam emerytów. A ty wrcfan nie szalej tak na forum tu trzeba wymieniać poglądy a nie sie nawzajem obrażać lepiej zabierz sie do roboty! i pokaż efekty twojej pracy. narka do jutra pozdrowienia dla fanow rajdow z cz-dz |
|
Data: 01.08.2006; 23:45 Jest taki pilkarz albanczyk Altin lala kojazysz moze ?Nie jest to jakies pokrewienstwo z twoim nickiem? |
|
Data: 02.08.2006; 07:15 lala_s1600 - o dzięki ci dobry człowieku płci obojętnej :-) :-) :-). To dowód na to że zawsze można iść na kompromis i pogodzić zainteresowania wszystkich ludzi. Nie trzeba się od razu atakować wzajemnie i obrażać jeden drugiego. My tam sobie spokojnie będziemy uczestniczyć w rajdach rowerowych i oglądać stare samochody, a niech ci kamikadze rozbijają się w rajdach formuły 1 byle nie koło mojego domu :-) :-) :-). Chyba że zaczną jeździć samochodami na baterie słoneczne lub NOWOŚĆ na mieszankę wody i wodoru hihihihihihihi. Do zobaczenia na rowerkach. |

The document has moved here.