|
Data: 28.06.2006; 11:02 Duzo zmian moznaby zapdac naszemu miastu jednak cos co denerwuje mnie najbardziej to oczywiscie stan drog oraz duze kolorowe reklamy firm ktore juz dawno nie istnieja. Dzwonisz do takich chcesz cos zamowic a tu slyszsysz tylko piiiip...nie ma takiego numeru! Juz chyba z 3 razy przytrafilo mi siem cos takiego |
|
Data: 28.06.2006; 18:04 Podobnych tematow juz bylo tysiace ,wiec nie wiem po co kolejny zostal zalozony?? |
|
Data: 28.06.2006; 19:56 Bo nie ma opcji "szukaj". Wg adminów jest ona zbędna.
|
|
Data: 28.06.2006; 20:11 Clairvoyant -zastanawiam sie czy remontem mozna nazwac wylanie nowego asfaltu na stary, zniszony z tysiacem dziur.Ile to wytrzyma?Czy to wogole ma sens ?Jezeli juz cos robic to robic to dobrze: zerwac stary asfalt przygotowac podloze i dopiero wylac nowy(oczywiscie koszt tego jest duzo wiekszy ,a czas tez goni bo zamknieta droga powoduje duze utudnienia dla pojazdow-objazdy itp.)W naszym miescie wychodza z zalozenia szybko ,tanio i dobrze ,ale z tym ostatnim sa zazwyczaj najwieksze problemy. |
|
Data: 28.06.2006; 20:26 najbardziej w Czechowicach wkurzaja mnie....
|
|
Data: 28.06.2006; 21:53 ej mnie najbardziej wkurza to że nie ma w mojej okolicy autobusu który jeździł by co pół godziny i to w różne strony... a nie na świerkowice!!! no a o drogach się nie wypowiadam ;p |
|
Data: 28.06.2006; 22:47 Kim_Jestem, masz racje. To co zrobili na Barlickiego jest śmieszne. Z remontem jednej z najgorszych dróg w mieście uporali się w dwa dni. Stary, brudny, popękany asfalt zalali nowym. Efekt jest taki, że woda deszczowa zamiast spływać do kanalizacji stoi tydzień nim wyschnie. Na wiosne na 100% będzie spękana (o ile nie wcześniej), a na jesień dziurawa... |
|
Treść wiadomości USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA forum, dn. 29-06-2006 godz. 10:06 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie forum: §2 |
|
Data: 29.06.2006; 08:08 babcia mu nie ... i sie chlopak musi wyladowac hehehe musi to na czecho bo inaczej nieumie hehe wkazdym poscie cos dopisal bravo internetowy glabie |
|
Data: 29.06.2006; 08:34 Zgadzam się z gienkiem: Vik coś tam wyp.... gdzie twoje miejsce!!! Twoje posty są żałosne jak ty sam. A jak jesteś jakiś niewyżyty to kup se lalkę. Narqa:) |
|
Data: 29.06.2006; 08:53 Viki albo poszczyp się po myszce, szczel klocka, zrób co będziesz chciał, tylko nie odpie... tutaj kaszany i nie rób śmietnika z tego forum. |
|
Data: 22.07.2006; 21:42 zgodze sie z ODB. Po kiego bielszczanin wbija sie na nasze forum??nie macie swojego?? to poproście żeby wam założyli. no ale lepiej zasyfić czecho.pl...no comments dla takich ludzi |
|
Treść wiadomości USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA forum, dn. 14-12-2007 godz. 13:44 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie forum: §2 |
|
Data: 23.07.2006; 09:08 Mnie ogólnie denerwuje brak rozrywek w czechowicach... wkurza mnie to, że na basenie jest dużo ludzi i ludzie leżą jak sardynki w puszce... heh, no ale ogólnie to nie zamieniłabym tych Czechowic na żadne inne :-) |
|
Data: 25.07.2006; 11:33 A mnie najbardziej denerwuje szarość, szarość i szarość kamienic i budynków w Czechowicach. Czy wspomnialem już o szarości? Chociaż chyba wole szarość niż piękne odcienie jaskrawej zieleni. Nie mają pomysłów jak te Czechowice maja wyglądać za 10 lat. Zero planu. |
|
Data: 25.07.2006; 11:40 a mnie denerwuje nasz piękny burmistrz koleś żądzi tyle lat tym miastem i co szczyci sie tym że mamy MOSIR a co pozaty takie małe misteczko powinno być piekne i kolorowe ...lecz nie pan berger woli budowac fontanny za 400 tys które po paru tygodniach się rozlatuja zero myślenia...:/ |
|
Data: 25.07.2006; 12:36 nasze miato nigdy nie bedzie piekne
|
|
Data: 26.07.2006; 23:27 Hehe - odnośnie pana burmistrza - to trzeba go wysłać gdzieś do małego miasta niech sobie popatrzy jak radzą sobie władze małych mieścin. Świetnym przykładem jest Wiśnicz - piękne tylko dwutysięczne miasto ale tam aż pachnie i chce się chodzić ulicami a nie tak jak u nas - syf kiła i mogiła. Trzeba było kontenery miejskie zlikwidować - to mamy wysypiska gdzie popadnie. Trzeba drogi rmeontować szybko to mamy kałuże (jak ktoś pisał wyżej) a na wiosnę będą dziury. Oj nieudolna ta nasza władza, aż się chce czasem płakać i wiać z tego miasta, albo wywiać rajców i wymienić na inne. |
|
Data: 28.07.2006; 11:53 Drogi przede wszystkim, ale jest coś a właściwie ktoś kto czyni naszym miastem trochę ponurym a są to Czechowickie żule które wystają na deptaku. Takie ładne miejsce a nie można tam spokojnie posiedzieć bo od razu podejdą i żebrają na wino :( |
|
Data: 28.07.2006; 12:18 Żule stają się powoli naszą wizytówką miasta :P ulokowani mniej więcej w Centrum codziennie podejmują heroiczną walkę, aby nazbierać na upragnioną nalewkę, w której dużo witamin m. in. siarka :P
|
|
Data: 29.07.2006; 16:46 a mnie wkur... przewodniczący rady miejskiej i jego 7 wspaniałych |
|
Data: 31.07.2006; 00:37 mnie jeszcze wkurza przeczulenie ludzi na własnym punkcie. |
|
Data: 31.07.2006; 08:33 Dokładnie. Na forum same idiotyczne kłótnie. Praktycznie w każdym dłuższym wątku ktoś się z kimś kłóci. |
|
Data: 31.07.2006; 23:54 A mnie wkurza tragiczny wręcz poziom czechowickich szkół średnich, co w niedalekiej przyszłości będzie mnie zmuszało do pobudki 20 min wcześniej, żeby dojechać do szkoły w BB. |
|
Treść wiadomości USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA forum, dn. 14-12-2007 godz. 13:45 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie forum: §2 |

The document has moved here.