|
Data: 14.06.2006; 21:38 Nie mam pojęcia co się dzieje na tych Czechowicach!Służby które pracuja w tym miescie zamiast zajać sie porządnie tym zeby bylo bezpieczniej robi tylko to co jest jej wygodne.Na wlasnej skorze sie przekonalam jak zamiast scigac przestepcow, porywaczy i gwalcicieli doczepiaja sie do rowerzystow bo nic innego nie chce im sie nic innego robic.Niech wszyscy ci co pracuja w policji i strazy miejskiej wezma sie w koncu do roboty!!!
|
|
Data: 14.06.2006; 21:41 Podpisano: wszyscy mieszkańcy Czechowic-Dziedzic... |
|
Data: 15.06.2006; 12:10 Nie chodzi wcale o to zeby stali pod kazdym krzakiem ale o to ze jesli ktos prosi o pomoc np w sprawie delikatesowych meneli to niech nie spisuja tylko protokolow tylko cos z tym zrobia!A oni sa od tego zeby denerwowac rowerzystow, wpisywac mandaty i czepiac sie!
|
|
Treść wiadomości USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA forum, dn. 15-06-2006 godz. 17:27 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie forum: §2 |
|
Data: 15.06.2006; 15:19 Witam
|
|
Data: 18.06.2006; 12:05 Tak tylko że policja w tym kraju nic nie robi i kazdy dobrze o tym wie.Bo do policji może się przyjąć każdy kto np. chce wymigać się od woja i taki ktos nie idzie tam zeby dbac o bezpieczenstwo tylko po to zeby pierdziec w stolek i zarabiac pieniadze obijajac sie.Moze i masz wazniejsze rzeczy jak np .szukanie Asi bo pewnie ja znalas ale wlasnie pozwalanie ludziom(menelom) na robienie tego co chca w konsekwencji doprowadza do tego ze na zlo ludzie juz nie reaguja i przechodza obojetnie:( A Polacy sie wspieraja gdy umiera Papież lub wali sie hala w Katowicach...a po tygodniu jak wszystko ucichnie znowu sa wredni i widza czubek wlasnego nosa. Niestety taka jest rzeczywistosc i Ty tez to przemysl Dzikastonko...Pozdrawiam!
|
|
Data: 20.06.2006; 17:32 z policją to najczęściej mialam do czynienia jak mnie chcieli za browary spisywać. i takie mam o niej zdanie, zajmują się głównie tym. straży miejskiej też sie to tyczy. |

The document has moved here.