|
Data: 08.05.2006; 15:11 swietna osoba trenerska jaka niewatpliwie jest w/w sir Józef straciła wczoraj oficjalnie miejsce na ławce trenerskiej klubu walczącego o utrzymanie w A-klasie KS Bestwinka. Do czego zmierza polska piłka odrzucajac tak wybitne osobistosci?! Czy zastapi go słowak, rumun a moze czech? Jak myslicie,co sadzicie? PISZCIE!!! |
|
Data: 08.05.2006; 16:24 Sytuacje takie sa nader czesto spotykane w srodowisku pilkarskim. Jednak ze dziwi mnie sytuacja gdzie zwalniaja berdzo dobrego fachowca tylko dlatego ze przegral kolejne 4 mecze!!!! Kazdemu trzeba dac szanse a robienie zmian w srodku sezonu nic nie da. Jedynie Pan J.S. Byl w stanie poprowadzic zespol do upragnionego utrzymana w Serie A. Nowym trenerem zostal Kaziemierz Koziol takze dobrej kalsy szkoleniowiec. Ustepuje jedna pan J.S. pod kazdym wzgledem takze nie przcietnej urody:D |
|
Data: 08.05.2006; 16:47 Jak to mozliwe?Kto,gdzie,kiedy!?Ja nie rozumiem takiej decyzji!!!Pan J.S.to trener pierwszej klasy!Wybitny taktyk,psycholog, fizjolog i masarzysta!Jest fantastyczny!Przywroccie Go on jeszcze udowodni,ze jego warsztat trenerski jest rewelacyjny!Dajcie mu jeszcze jedną szanse bo na nia zasłuzył. |
|
Treść wiadomości USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA forum, dn. 10-05-2006 godz. 12:13 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie forum: §1, §2 |
|
Data: 02.08.2006; 19:37 Mam pytanie co sie dzieje z naszym swietnym coachem Joziem Sz. ,wie ktos ??Trenuje moze jeszcze jakis zespol ,czy juz nawet do tego sie nie nadaje???
|
|
Data: 02.08.2006; 20:09 CZy to ten gosc co chodzi 10 razy na dzien do sts-u ? |
|
Data: 02.08.2006; 20:13 Nie wiem czy 3,5 lub 10 razy dziennie tam chodzi ale taki w czapce i przykrotkich spodniach z brzuszkiem.Wiesz czym teraz sie zajmuje? |

The document has moved here.