Data: 25.08.2015; 19:11 Wiem,kilka lat temu był poruszany ten temat, więc chce go odnowić,i mam pytanie czy w cz-dz od września będą prowadzone zajęcia z jogi,dla początkujących,może ktoś się orientuje lub też się ma ochotę zapisać to proszę o jakąś wiadomość.
|
Data: 26.08.2015; 06:54 Z tego, co wiem, joga w Czechowicach jest tylko w MDK-u: http://mdk.czechowice-dziedzice.pl/2015/07/joga-dla-poczatkujacych-2/ |
Data: 26.08.2015; 20:34 Od 7 września o 18.30 są pierwsze zajęcia nowej grupy w MDK. |
Data: 28.08.2015; 11:08 Odnośnie jogi: chodziłam na zajęcia parę lat temu i wg mnie ta Pani prowadząca była za bardzo skupiona na sobie i swoich asanach, niż na uczestnikach. Być może teraz się to zmieniło. Ale wtedy nawet raz ta Pani nie podeszła do nas z wyjaśnieniem co robimy źle i co powinnyśmy zmienić. Ja wiem, że joga to nie zumba, ale brak zaangażowania prowadzącej i brak komentarzy dotyczących wykonywanych "ćwiczeń" powodowało to, że było umierająco nudno i bezpłciowo. Nie wiem, kto teraz prowadzi zajęcia, czy zmieniło się coś, ale wtedy nie tylko ja miałam takie odczucia. |
Data: 03.09.2015; 11:41 Ja prawie 2 lata teraz chodziłem na joge do Kingi i ostatnią rzeczą którą mogę o niej powiedzieć, to że nie skupia się na ćwiczących, to jedna z najlepszych nauczycielek w całej okolicy a świadczy o tym ilość osób które przychodzą na zajęcia :)
|
Data: 04.09.2015; 07:26 To super! Może coś uległo poprawie :)
|
Data: 04.09.2015; 08:31 I Bartooza, żeby sytuacja była jasna - ja wypowiedziałam się na temat zajęć jogi, bo według mnie do tego służy to forum. Jeśli masz inne zdanie, to napisz. Ale nie musisz odnosić się do mnie w komentarzu. Bo ironizowanie, że jeśli Pani prowadząca miałaby mnie, czy innych uczestników cały czas poprawiać, to by nie odeszła na krok - niczemu nie służy. Zajęcia Ci pasują -OK.
|
Data: 18.09.2015; 11:53 I można inaczej:
|