Data: 13.04.2012; 21:08 Witam, mam ochotę kupić rower. Z racji tego, że Czechowice jest doliną sklepów rowerowych prosiłbym o pomoc w wyborze sklepu. Gdzie najlepiej doradzą i nie wcisną mi szajsu? I jak z serwisem? |
Data: 13.04.2012; 21:37 Kupiłam w zeszłym roku rower na Legionów 178. Fachowa obsługa i doradztwo, dobrze dobrali mi rower (wielkość ramy), dodatki jakie chciałam, można się trochę potargować o cenę lub dostać rabat na dodatkowe wyposażenie.
|
Data: 14.04.2012; 11:50 A ja polecam Decathlon w Bielsku. Maja tam rowery firmy francuskiej firmy B'Twin składane we włoszech. Ceny bardzo atrakcyjne i co najwązniejsz nie ma problemu z serwisem. Każdy rower ma 2 lata gwarancjji na osprzęt i 5 na rame. Ostatnio kupiłem tam szosówke i wykręciła mi się śrubka z pedąłów SPD (pierdoła wumagająca 3 minuty pracy) zawiozłem je do serwisu a oni momentalnie wymienili mi je na nowe. Przy okazji wyregulowali mi rower. Dodam jeszcze że serwis jest w każdym sklepie Decathlon w Europie |
Data: 14.04.2012; 14:21 Ja w zasadzie nei polece zadnego, jesli chodzi o czesci to w kazdym wybor jest praktycznie zaden. Rower... coz jeslibys wiedzial czego chcesz to pewnie kupilbys tam gdzie masz najtaniej... skoro tak nie robisz to nie licz na dobre rady w czechowickich sklepach, potrafia wcisnac rzeczy ktorych nie potrzebujesz zapominajac o rzeczach waznych. Najlepiej poszukaj sobie interesujacego Cie modelu w internecie a pozniej poodwiedzaj sobie sklepy i kup tam gdzie bedzie najtaniej |
Data: 14.04.2012; 15:52 Zależy jaki typ roweru chcesz i jaką firmę preferujesz.
|
Data: 14.04.2012; 17:41 Artex i tylko Artex. Rowery w najlepszych cenach,fachowa obsługa i serwis. Przekonałem się o tym osobiście,polecam. |
Data: 15.04.2012; 09:44 Polecam KORAL w Bielsku http://www.koral.bielsko.pl mają bardzo różnorodny towar, fachowe doradztwo, dają fajne rabaty. Ja jestem bardzo zadowolony |
Data: 15.04.2012; 12:03 Witam ja polecam zdecydowanie sklep BMX na Legionów 178 duży wybór rowerów a co najważniejsze firmowych a nie jakiś marketowych czy chińskich serwis też dobry.Co do sklepu Artex nie polecam.Rowery firmowe bardzo drogie a te całe northtec to chińszczyzna co do serwisu to nie wiem. |
Data: 15.04.2012; 13:36 Ja również polecam sklep na Legionów 178 http://rowery.shop.pl/ Miła profesjonalna obsługa, rower można testować na miejscu ( to duży plus , nie kupuje się kota w worku) Mam moje kochane cacko z tego sklepu. Po miesiącu użytkowania trzeba zgłosić się na przegląd :):):) WARTO POLECAM |
Data: 17.04.2012; 08:28 Moje miłe doświadczenie w sklepie to w Bmx-ie i szczerze polecam,i dziękuje Panom za anielską cierpliwość ....
|
Data: 17.04.2012; 09:23 Jak juz w czechowicach to ARTEX, tych wokoło zdecydowanie nie polecam! A jeśli coś to bardzo polecam sklep ARTONEX w Komorowicach. Tuż za nowym rondem jadąć na Castoramę. |
Data: 17.04.2012; 09:34 Ja także polecam Artex. W pierwszą marcową ciepłą sobotę się tam wybrałam . Akurat trafiłam na właściciela , bardzo fachowo i spokojnie mi wyjaśnił wszystko o rowerach - jaki do mojego stylu jazdy oraz na teren w którym się poruszam w większości czyli szosa .
|
Data: 18.04.2012; 15:12 czechowickie sklepy omijaj szerokim łukiem ! miałem kiedyś kolarkę to nawet przerzutek dobrze nie wyregulowali, a części żadne w porównaniu z cenami.. Mam trzeci rower decathlona i nie mogę złego słowa powiedzieć.Obsługa miła i konkretna, ceny nie są niskie ale towar dobrej klasy. No i mają program lojalnościowy z którego dostałem już 40 zł ;) |
Data: 18.04.2012; 15:16 aha,a koniec końców rower serwisowałem w Pszczynie w firmie NATAN, zaraz koło rynku. Goście znają się na rzeczy i mają fajny wybór ciuchów rowerowych i akcesoriów |
Data: 27.02.2016; 11:17 Ja niedawno kupiłem rower w White Hole przy ul. Legionów obok sklepu Delisso. Sprzedawcy znają się na rzeczy i dobrze potrafią doradzić. Ceny są całkiem fajne. Znalazłem ich przez ich sklep internetowy. |