Data: 16.11.2010; 18:51 Bidne słońce cz- dz, nie ma nikogo na tym forum, zadnego zwolennika. Nikt nie przedstwai jego programu?
|
Data: 16.11.2010; 19:29 program znajduje się na stronie ni.org.pl
|
Data: 16.11.2010; 20:04 Uważajcie bo te anteny ściągną obce cywilizacje nad dachy waszych domów. |
Data: 16.11.2010; 20:28 Szukam informacji o propozycjach Pana Burmistrza Błachuta odnośnie Budżetu Gminy na rok 2011. Może ktoś wie gdzie można go przeczytać - bo na stronie BIP UM go nie ma. A ........ może dostali go kandydaci na radnych z Nowej Inicjatywy i PSL - u................... 15 listopada minął wczoraj. Przypominam ................. chyba ,że............... |
Data: 16.11.2010; 20:38 zors - nikt nie chce dać ciała tak jak zrobił to zuczek z krainy czarów z programem "rozprawka dla przedszkolaków" Alicji Ogiegło - wszystkie te programy sa mierne zresztą jak na kandydatów przystało na ich poziomie . |
Data: 16.11.2010; 20:46 Roman, po twoich wypowiedziach widać, że obcy już u Ciebie byli. I to nie tylko na dachu. |
Data: 17.11.2010; 08:42 Istnieje sobie taka grupa państw na tym świecie, które z zasady klasyfikuje się pod nazwą Republik Bananowych i tradycyjnie lokalizuje się w okolicach Ameryki Środkowej albo Południowej. Obowiązuje tam barbarzyńskie obycie i inne formy przemocy. Oczywiście rosną też banany czy inne plugastwo, które to daje kasę pod warunkiem, że ktoś kupi to zielsko. No i najważniejsze: władza nie jest jedynie zdolnością decyzyjną. Jest po prostu stanem ducha. Przynależy różnym kacykom, mafiozom, latyfundystom. To po prostu Władza. Zwykły ludek zamieszkujący te ziemie ma za zadanie uprawiać banany (czy inne plugastwo), trzymać twarz na kłódkę, nisko się kłaniać i być szczęśliwym. Czechowice-Dziedzice, dwojga imion miasto, leży sobie daleko od tych stron okrutnych. Z pozoru. Oto bowiem okazuje się, w Czechowicach też jest władza. Taka porządna i prawdziwa, co to się kulom nie kłania jak niejaki Walter z zawodu generał. Zasadniczo Władza sobie siedzi w swojej hacjendzie i sącząc teq.. znaczy herbatkę obserwuje Pueblo de Czechowice-Dziedzice. Łaskawie się uśmiecha gdy przyjdzie jakiś petent międlący w dłoniach sombrero, wysłucha i zapomni. Ot, taka zasłużona siesta w stanie permanentnym. Jak już coś trzeba zrobić to zrobi, lecz… może jutro.
|
Data: 17.11.2010; 10:41 Podnóżek jak widać kiepsko się starasz żeby zamknąć mi możliwość wypowiadania się na forum. Wiem, ze to Twoja sprawka ta blokada konta.
|
Data: 17.11.2010; 10:46 victorious:
|
Data: 17.11.2010; 10:47 tylko2, tutaj kochanie jestem, w Republice-de Czechowice :) |
Data: 17.11.2010; 10:49 Admin sobie może blokować, a IP mogę zmieniać co chwile :D |
Data: 17.11.2010; 11:02 zorza zorza... ale Ty zmieniasz te wątki...
|
Data: 17.11.2010; 11:13 ja wstaję kiedy ranne wstają zorze i zapycham na poletku, uprawiam jakieś badziewie (bo banany tu nie chcą rosnąć), aby Władza rosła w siłę, a Senieras żyło się dostatniej. |
Data: 17.11.2010; 11:20 Nie pochlebiaj sobie człowieku.Nie mam zamiaru zamknąć Ci możliwości wypowiadania się gdziekolwiek-rób to tylko kulturalnie i z sensem i bez obrażania.Wystarczy? |
Data: 17.11.2010; 11:25 zorza zorza...
|