Data: 02.06.2011; 21:48 co sądzicie o sklepach z odzieżą używaną,wszędzie ich pełno? |
Data: 03.06.2011; 12:59 Najlepszy jest SORTEX w co drugą środę chodzę jak jest 75% Fajne ciuchy czasami trafią się nowe z metkami. |
Data: 03.06.2011; 17:04 Też udało mi się nieraz kupić tam firmowe ciuchy za grosze, nieraz przejdę całe miasto i nie mogę nic kupić a w ciucholandach zawsze coś fajnego znajdę |
Data: 03.06.2011; 17:42 Za parę złotych można coś naprawdę fajnego znaleźć nieraz, firmowe, i często dużo dłużej się trzyma niż te nowe sklepowe poza tym nie żal potem tego wyrzucić. |
Data: 03.06.2011; 19:20 niestety coraz częściej ceny są tak wysokie, że po prostu nie opłaca się tam kupować :/ rozumiem, że podatki, ceny idą w górę itd, ale żeby sweter w sklepie z odzieżą używaną 40 zł kosztował? :/ |
Data: 03.06.2011; 22:08 ola_ola potwierdzam, ceny są czasami tak wysokie że generalnie co za różnica czy w sklepie czy lumpeksie, kiedyś ciuchy kupowało się i płaciło cene za kg. teraz wyceniają każdą szmatkę i każą sobie płacić czasami za dużo. A może ja mam zawsze takiego pecha i trafiam na "nowy towar" heheh jaki on nowy?? więc biorąc pod uwagę nasze śmieszne zarobki zakupy w tych sortowanych ekskluzywnych lumpeksach tez wydają się być za drogie. Kiedyś było taniej i takie moje zdanie. Ale nie ukrywam że czasami tam wpadam w nadziei że może trafi się coś fajnego ;)
|
Data: 06.06.2011; 14:48 Wg mnie najlepszy sklep z odzieżą używaną to ten koło ronda nad bankiem WBK "FASHION". Tam na pewno nie ma sweterków za 40zł, ceny są przystępne nawet na "nowym" towarze. A do tego ubrania są dobrze wysortowane, bez dziur, plam, nie ponaciągane. Zresztą już sam wygląd wnętrza sklepu odróżnia się od reszty szmacioków. No i obsługa miła. POLECAM! |
Data: 06.06.2011; 21:45 Cóż są gusta i guściki ;p Z tego co wiem to jutro jest tam nowy towar tak a propo ;p Ja się wybieram ;) |
Data: 06.06.2011; 23:18 a ja byłam w a gu gu nawet jest osobny post na ten temat i tam tez jest mnowstwo uzywanych ciuszków dla dzieci, ceny fajne i jakosc tez doba:) |