Data: 16.01.2010; 21:17 Szukam godnych polecenia pediatrów w Czechowicach i najbliższej okolicy. |
Data: 16.01.2010; 21:20 Doktor Hansel przychodnia Zdrowie dla nas najlepsza,każdy ma swojego ulubionego lekarza |
Data: 17.01.2010; 06:06 zgadzam się doktor Hansel ze zdrowia na traugutta nawet można do niej zadzwonić nigdy nie odmówi pomocy polecam |
Data: 17.01.2010; 09:03 Polecam Dr Żurek. Zawsze można na nią liczyć! Przyjmuje w Przychodni na Kopalni! |
Data: 17.01.2010; 11:03 Odnośnie dr Hansel, to w tej przychodni będzie przyjmować do końca stycznia. Potem odchodzi. Tyle mi powiedziano, kiedy chciałam tam przepisać moje dzieci do niej. |
Data: 18.01.2010; 07:13 Od 2 lat jesteśmy pod opieką dr Ewy Borysowskiej-Guzik (przychodnia Hed-med na kopalni). Jestem bardzo zadowolona. Pani doktor nie żałuje skierowań na badania, jeśli jest taka potrzeba. Zawsze cierpliwie i uważnie bada maluszka. Nigdy nie przepisała nam antybiotyku. Nawet, gdy moja córka miała zajęte oskrzela, leczyliśmy ją bez antybiotyku. Trwało to oczywiście dłużej (2 tygodnie). Ale ja akurat nie jestem zwolennikiem nadużywania antybiotyków. Pani doktor spełnia moje oczekiwania.
|
Data: 18.01.2010; 14:36 Ja niestety "wypróbowałam" kilku lekarzy u nas i najbardziej jestem zadowolona z dok.Jaromin w przychodni Simed.Wyprowadziła mi syna z silnej duszności i uchroniła przed szpitalem,tak samo dok.Majka.Ja osobiście polecam te panie doktor. |
Data: 29.01.2010; 15:55 Witam,
|
Data: 29.01.2010; 17:35 Ja równierz polecam Panią doktor Majkę i Jaromir,profesjonalne podejście do małego pacjenta nas też uchroniły przed szpitalem. Już jakieś 3 lata jesteśmy pacjentami przychodni Simed i nie mamy żadnego powodu żeby na coś narzekać. |
Data: 30.01.2010; 12:26 Witam--Polecam pania doktor Katarzyne Kalarus--przyjmuje w FELMEDZIE |
Data: 30.01.2010; 13:27 Bardzo mnie rozśmieszyło stwierdzenie "Jakna" podającej jako kryterium pozytywnej oceny lekarza to czy przepisuje antybiotyk czy nie. Nigdy nie przepisała to znaczy, że jest Ok?? A co? jakby lekarz przepisał to nie jest OK??? No ale dobra, nie wszyscy Forumowicze muszą mieć pewną spacjalistyczną wiedzę, np. o tym co to są antybiotyki.
|
Data: 30.01.2010; 20:40 Witam wszystkich.Ludzie co wy mówicie wy po prostu widzicie tylko jednego lekarza i do niego chodzicie.sam mam dzieci i do połowy tych lekarzy których tak chwalicie to bym nawet psa już nie poszedł leczyc. uwierzcie mi mam powody... moje dziecko bardzo chorowało było zabierane w nocy przez pogotowie wielokrotnie i każdy z nich miał inna diagnoze. żaden z nich nie umiał pomóc!!! zmienicie o nich zdanie jak wasze pociechy naprawde bedą chore. lekarz GODNY POLECENIA- M.MAROSZEK KANIÓW. Ona naprawde zna sie na rzeczy i NIGDY NIE ODMÓWI NIKOMU a oni powinni się od niej UCZYC!!!!!! |
Data: 30.01.2010; 23:09 Również mogę polecić dr. Majke oraz Jaromin z Simedu
|
Data: 31.01.2010; 08:18 Salwador,
|
Data: 31.01.2010; 11:36 Polecam dr. Jaromin jest solidna,długo osłuchuje dziecko i dokładnie analizuje wszystkie objawy co
|
Data: 31.01.2010; 13:53 Jakna - sorry - trochę rozjaśniłaś swoją opinie. Teraz Cię rozumiem i podzielam twoje zdanie. Oczywiście antybiotyków nie nalezy nadużywać ale często nie jest właście aby ich unikać. Powikłania po zakażeniach bakteryjnych bywają katastrofalne dla zdrowia, dlatego przy wielu chorobach gornych i dolnych dróg oddechowych często należy szybko interweniować antybiotykami. Po to one są.
|
Data: 01.02.2010; 12:06 Salwador,
|